Aamuhan se koitti, ja omalla kohdallani se alkoi vasta 10 jälkeen, lapsilla hieman aiemmin. Poika meni koneelle pelaamaan ja tyttö jäi siihen viereen katsomaan toisen peliä ja iskä jäi hieman pitkälleen, nauttimaan kiireettömyydestä ja vapaasta.

Yö meni ihan hyvin, en tainnut herätä kertaakaan, paitsi aamulla 8 aikaan oli jostain syystä työpuhelimessa herätys päällä, en kyllä ymmärrä missä välissä sen olin sinne sörssinyt vai oliko se kenties taskussa tapahtunut häslinki. No kuitenkin sen takia piti nousta sängystä ja lähteä etsimään sitä SAATANAN kapulaa ja löytyihän se viimein.

Samalla piti miettiä että pitääkö tänään lähteä töihin vai ei, no sitten tajusin että taitaa olla viikonloppu ja mihinkään tarvii mennä. No vihdoin kun oikeasti heräsin niin kahvin keittoon täytyi mennä ja eikös sekin sitten loppunut. Eli ei kaffetta tänä viikonloppuna sitten, vitun hienoo ja samalla totesin että nenukista tulee jotain töhnää, eli taitaa jokin nuhakin iskeä RAASTAJAAN. Toivotaan ettei tulisi, vituttaa jos tuleva matka menee niiskuttaessa ja huonolla fiiliksellä nuhan takia. Kyllä se alkaa syömään miestä jos kokoajan on väsynyt olo ja samalla nenää pitää tyhjentää.

Huomanna sitten onkin varmaan jo syksy saapunut, täytynee meinaan nostella vene talven tieltä pois vedestä. Kunnon pesu ja siivous, sen jälkeen talliin vienti ja kaikki talvea varten tehtävät hommelit siihen. Ovi lukkoon ja kevättä odottamaan. Mutta tänään ehkä täytynee lähteä halliin uimaan tai sitten huomenna, ei oikein osaa sanoa kumpi olisi parempi vaihtoehto.

Sunnuntaina on yleensä helvetisti porukkaa, mutta tänään on joku PERKELEEN Savonlinna liikkuu tapahtuma ja sen johdosta saattaa olla porukkaa myös hallissa. Ja ei siellä kovin mukava ole kun ei mahdu alhaaseen edes kunnolla, lasten allas on sen verran pieni ettei siellä turhia tiloja ole yhtään.

Ja isossa altaassa lapset ei kovin hyvin viihdy, vesi on hieman kylmempää ja onhan siellä vettäkin paljon enemmän, eli syvempää. Mutta pitänee harkita suurta päätöstä mitä tekee vai tekeekö mitään ;)

Kropasta sen verran että jalat on tönköt, jäykät, ei mitään kipuja ainakaan kävellessä joten sen puolesta huominen juoksu tuntuisi hyvältä. Jos nuhis iskee niin sitten se saattaa olla huono ajatus. Mutta mitäpä sitä ennakoimaan tälläisiä asioita, jos tulee sairaaksi niin tulee ja töissä en ole yhtään päivää jos pahasti alkaa nenä valumaan se on selvää se.

Argh tänään tulee kuusi viikkoa etten ole yhtään alkoholia nauttinut, piti oikein tarkistaa muistin että olis vasta viides mutta väärässä olin No hieman on mieli olutta tehnyt mutta on saatu halut pidettyä kurissa, onneksi. Katsotaan miten jatkon kanssa käy, pystyykö pitämään aisoissa vai repsahtaako jossain vaiheessa...

Eilen tuli syötyä päivällä Kebab, illalla pitsaa ja vielä sipsejä päälle eli kaloreita ihan VITUSTI, no mutta minkäs sille mahtaa, välillä täytyy syöpötellä, muuten ei jaksa mitään! Paino on hieman ehkä pudonnut, mutta ei ratkaisevasti täytynee kipaista tässä välissä vaakaan, joo aamupaino 88.5 kg eli hieman on tipahtanut!

Mutta nyt täytynee jatkaa aamun touhuilua, äskettäin viikkasin pyykit kaappiin ja kohta tiskikone lähtee käyntiin, jos jaksaa... Tiskaus on aivan perseestä...

Mutta hieman paremmalla fiiliksellä tähän aamuun lähdetään, toi nuha otti hieman takapakkia, muuten ehkä olisi voinut sanoa että hieno aamuhan tästä kaiken kaikkiaan tuli.