Taas on menty heräämään, ja sunnuntaiaamu taitaa olla kyseessä, ulkona näyttää hieman pilviseltä, ei auringosta tietoakaan. Yö meni aika hyvin, ainoana ongelmana oli alaselkä, joo yllätys sinällään, ei meinannut millään löytyä asentoa missä nukkua. Ilmeisesti se porealtaassa makoilu ja paineella vettä selkään ei ollut kauhean hyvä ajatus. Nyt oikein vihloo selkää, ja toki takareisi on tiukka.

4 jälkeen alkoi kuulua seinän takaa haukuntaa, ilmeisesti naapurin Irmeli tuli kotiin kaupungilta, ainakin koirat johonkin reagoi. Hieman hölmistyneenä tokkurassa sitten tajusin tilanteen ja jatkoin unia ja hyvinhän se tuonne 10 asti nukuttikin. Ja sänkyyn taisin kammeta jo ennen 1, eli ihan hyvin sai univelkoja takaisin maksettua. Jaksaa painaa ensi viikon sitten töissä...

 

Illalla selaisin mahdollisesti tulevaa uutta webbisivun pohjaa, aika monta mallia ois valmiina mutta mikähän niistä olisi se mun tyylinen. Onhan tässä aikaa vielä miettiä, toivottavasti sattuisi kohdalle se 100% oikea niin ei tarvii muutella heti. Onhan siinä aikamoinen tekeminen, mutta valmiina se on sitten ihan ok, luulisin.

Eli tää Vuodatuksen blogi jää sen jälkeen pois käytöstä ja uusi siirtyy omalle sivulle, näin on vakaa aikomus. Eli haut blogilistoilta jne. häviää, ilmeisesti. Tosin en ihan varma siitä ole kun osoite tulee pysymään samana niin miksikäs se ei voisi suoraan websivulle heittää? Mutta sen näkee sitten, ainakin oman vuodatus.net osoite muuttuu suoraan uuteen.

Pystyn laittamaan sivulle hieman enemmän omaa sisältöä, saa nähdä mitä sinne sitten keksiikään, mutta mahdollisuudet ovat rajattomat. Yhtenä haaveena on pikkupojasta asti ollut sääasema, joo sellaista olen aina himoinnut. Nyt sen voisi ostaa ja integroida sivulle, saa nähdä josko sen vielä eläkepäivinä hankkisin. Olisi edes yksi pienenpojan unelma täyttynyt tässä elämässä. Täällä on linkki mahdolliseen tuotteeseen WS2355B.

1283676035_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1283676068_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Joo aika hyvin taisi mennä perille X:lle kirjoitukset, nyt ei ole käyntejä ollut, mutta niinhän minä viimeksikin luulin... Saattaa olla, että pitää harvoja käyntejä, ja lukee sitten viikon kerrallaan, mutta toivotaan ettei näin olisi. Tiedä vaikka olisi löytänyt uuden "seurattavan" ja olisin jäänyt taustalle, mutta niinhän minä taisin olla taustalla koko 2 vuoden ajan, näin ainakin on tuntunut jälkeenpäin.

 Mutta olihan meillä paljon hyvääkin, mitäs sitä kieltämään, enhän muuten olisi siellä aikaa viettänyt, ehkä sen takia koko jutun kaatuminen tuntuu vielä HELVETIN vaikealta ja on edelleen vaikea päästää irti. Vaikka kovasti teen töitä, niin ajatukset tuntuvat vierivän jotain kautta siihen suuntaan.

 Uskomatonta, mutta näin se on, parempaan suuntaan on menty kokoajan. Kesäkuussa tuntui ettei elämä jatku ollenkaan, nyt syyskuun alussa on jo ihan toisenlainen fiilis. Itsekseen asuminen tuntuu menevän jo rutiinilla ja ei silleen enää kauheasti kaipaa yhteisiä hetkiä ja tapoja. Ennättihän sitä 2 vuoteen tulla kaikkien riitojenkin välissä jotain hyvää tehtyä. Mutta täytyy päästää irti ja kunnioittaa toisen toivetta, eiköhän se jonain päivänä onnistu...

 

Argh! Tänään olisi jotain liikuntaa, selän kustannuksella tietty. Paramaxia suuhun muutama tabu ja eikun Raastamaan, nyt on kyllä aika voimaton olo mutta josko se siitä lähtisi etenemään. Nyt voisi tempasta kunnon puuro annoksen aamun evääksi ja tuhti annos kaffetta päälle. Josko se aamu siitä käyntiin lähtis, ainakin hyvää musaa tulee Voicelta ja elämä on muuten nyt ihan ok. Onhan se reissukin tulossa seuraavalla viikolla, pääsee ihanan tyttelin viekkuun, siellä ainakin unohtuvat huolet ja murheet, saa olla muutaman päivän rauhassa ajatuksilta ja nauttia elämästä.

Iltasella lisää höpinää, tänään muuten alkaa aivan huippu ohjelma töllöstä, KETONEN ja MYLLYRINNE 3. ja ratkaiseva kausi :D