Taas on illan RAASTO suoritettu, ja ihan hyvin se meni kuitenkin, eli todellakin kannatti lähteä hölkkäämään. Alku vaikeuksia oli tietysti, ensimmäisenä laitoin trikoot jalkaan ja kengät kiinni, no eikös ne HELVETIN trikoot olleet kosteat, eikun toisia etsimään kaapin perukoilta. Tää malli oli sopivasti tiukka, eli SUOMEKSI ihan vitun tiukat, pallit oli kyllä tiukoilla, mutta kyllä ne jalkaan mahtui. Onnekseni ulkona oli jo täysin pimeää, tai mitään tekoa onnella ollu, hitto tarkoituksellahan mä pimeellä juoksen :D

Jalat tuntui aika jäykilta alkumatkasta, melkein se kilsa piti taapertaa alamäkeen ja sen jälkeen alkoi hommeli sujua. Menin vaihteeksi toiseen suuntaan mitä eilen ja tuntui että olisiko vähän vauhdikkaampi reitti ollut? Vai tuntuiko se vain siltä? Joo tarkoitus oli mennä hitaammin, mutta ei se oikein meinaa onnistua. Alussa onnistuu, mutta jostain se perusvauhti tulee ja sitten mennään loppumatka sitä tai yritetään mennä, jos jaksaa :)

Kai se luontainen askellus tulee jostain, en osaa sanoa, mutta aina se on näin mulla ollut. Eli huomaan kellon ajasta kun on kuntoa tullut lisää ja sitten kun minulla on tapana vielä mennä niin ettei hirveesti kehoa säätellä. Liian kovaa treeniä se monen mielestä on, sykkeet on korkealla, mitä pitäisi, tai mulle se on sopinut aina hyvin.

Kotiin tullessa olo on sellainen kuin olisi kaikkensa antanut, tekisi mieli lähteä juoksemaan PK-lenkkiä vaikka 6min/km vauhdilla ja välillä sitten VK-lenkki 4.30km/h vauhdilla vaikka lyhyt pätkä. Mutta eihän se mulla onnistu, se sama vauhti tulee jostain aina :D

Eli tänään mentiin Markon kanssa ja Poetsia kuuntelin siis. Matkaan kertyi 6.8 kilsaa, keskisyke 154, maksimi 169, keskivauhti 5.34min/km ja 531 kcal.

Reisi kesti ihan jees juoksun, voisi jopa kiteyttää asian niin ettei ainakaan juoksu kauhean paljoa pahenna tilannetta. Tosin ei se parannakkaan sitä, mutta hyvin pystyy ainakin toistaiseksi jalan kanssa juoksemaan. Tuntuu että on jopa vetreytynyt hieman eikä tunnu ihan niin pökkelöltä enää. Mutta onhan sitä tiukkuutta kokoajan reidessä, mutta kai siihen on tottunut ja yöllä se taas kiristelee ainakin hermoja jos ei muuta.

Nyt on HELVETIN pirteä olo, väsymys jäi tielle ja adrenaliini purkautui ihan kivasti, kyllä olo on niin hyvä ettei seksikään meinaa tälläistä fiilistä saada aikaan... TAI no kyllä se tietysti riippuu kumppanista :D, VITTU ja TAAS mentiin ihan väärään asiaan...

Jos sitä saisi kuitenkin nukuttua muutaman tunnin, huomenna töissä on kiukaasta savun otto, ja kaikkea muuta kivaa, ei ressiä kuitenkaan ja ensiviikolla VAAN 3 päivää töitä, UUSI tietokone, ja kohta tulee mulle se "uusi" OPELI, mutta siitä lisää sitten kun on ajankohtaista.

Mietin tossa juoksun aikana että olikohan liian "rankkaa" tekstiä aiempi kirjoitus, mutta toisaalta tykkään kertoa asiat niinkuin ne tunnen, mitään kaunistelematta. MÄ VAAN OON TÄLLÄINEN :)

Mutta huomenna lisää vuodatusta...