Äsken tuossa aloin mietiskellä Emmerdaalia katsoessa kun näin kameran olkanauhan roikkuvan pöydältä, että ei ole tullut kauheasti viimeaikoina kuvattua. Selailin elokuun kuvia ja todella vähän oli päiviä kansiossa, loppukuukausi oli melkeinpä tyhjä, mistähän mahtaa johtua. Yleensä tykkään näpsiä kuvia luonnosta ja omista lapsosista, nyt ei ole tullu juuri mitään otettua. Pitääkin laitella kamera latinkiin ja ottaa se mukaan seuraavalla reisulla kun tulee lähdettyä ulos, jos siellä jotain kivaa löytyisi. Muutamana iltana kun olen lenkillä käynyt, niin taivas on ollut kauniin näköinen, silloin vaan voi toivoa että olisipa joskus se kamera mukana. Mutta eihän tuota isoa ihan huvikseen viitsi kantaa, ei mahdu edes taskuun, joten yleensä se onkin kotosalla.

Tietokoneelta täytyisi lähettää kuvia tilaukseen, mutta jotenkin ei vaan jaksa selailla vanhoja kuvia, tulee hieman outo fiilis niistä. Pitää sitten näitä uudempia kuvia joita tulee kuvattua laittaa ihan kansioon ja osa jopa kehyksiin näkyville. Kameraan on tarkoitus rakentaa jossain vaiheessa suodatin, tuohon malliin ei ole saatavissa omaa adapteria joten sellainen täytyy itse tehdä. Hyviä ohjeita on netissä aika paljon ja onneksi meillä on Youtube, siellä näkee ihan videolta millainen viritelmä pitäisi tehdä.

Kustannukset ei ole kovin kovat ja suojaahan se samalla kameran omaa linssiä, eli siinäkin mielessä on hyötyä. Aika hyvä lajitelma filttereitä löytyy, pystyy kuvailemaan kaikkea hieman eri tavalla ja saa kuviin näköä. kunhan ekana opettelisi käyttämään niitä juttuja ja tutustuisi hieman paremmin aiheeseen, nyt se on hieman etäinen aihe minulle.

Tänään onkin sitten LEPO, raastosta, kunto kyllä kestäisi eikä jalatkaan ole kauhean poikki, mutta muuten olo on todella väsynyt. Hyvä että jaksaa hereillä olla, toivottavasti vähän piristyisi edes iltaa kohti. Säästellään huomiseksi ja torstaiksi paukkuja, sitten tuleekin muutaman päivän tauko. Eli nyt kannattaa antaa kropalle sen kaipaamaa lepoa, ettei toistuisi vanhat virheet.

Tänään taas tuli auton vaihto ajankohtaiseksi, tiedä miten siinä käy mutta hieman uudempi Öpeli olisi kiikarissa ja aika läheiseltä henkilöltä tarkoitus hommata se. Omaa pitää hieman retusoroida ja massailla niin saapi siitä paremman hinnan. Eihän siinä varsinaisesti mitään vikaa ole mutta kosmeettisia virheitä hieman, ostajaa ne saattaa hieman haitata.

Töissä oli ihan kiirettä, kuten on tässä lähiaikoina ollutkin, iltapäivää vieteltiin tyttösiä katsellen ammattikorkeassa, eihän siitä työnteosta mitään meinannut tulla sen verran keskittyminen herpaantui. Huomenna täytynee mennä sinne takaisin, hieman jäi hommelit kesken. Siinä pohdiskelin ja sanoin työkaverillekkin että "Miks vitussa mä oon yhden perään haikaillu, onhan näitä kauniita naisia vaikka kuinka" ja tottahan se on. Sitä vaan todellakin voi olla tyhmä, ehkä se rakkaus sitä on tehnyt, mutta nyt voi hyvällä omallatunnolla sanoa etten rakasta enää. Ainoastaan senkin annan lapsilleni, he ovat sen ansainneet, aivan ihania kun sattuvat olemaan. X:n suuntaan ei ole muuta kuin ihmetystä, sen tiimoilta, että miksi hän edelleen seuraa minun tekemisiäni? En ymmärrä, mutta en meinaa asialle nyt mitään tehdä.

Sitten kun uusi www.raastoa.com saitti tulee niin siinä pystytään tekemään IP-bloggaus ja se jättää hänet ulkopuolelle, kaikille muille tietysti tulee oikeus tulla. Jotenkin vaan naurattaa että joutuuko tollaisen koodauksen yhden ihmisen takia tekemään? KYLLÄ, näin joutuu, eilenkin luki X ihan reilun aikaa blogiani, sai varmasti selville taas uusia juttuja minusta ja ehkäpä naureskeli kun saa elämääni edelleen sotkea.

Tietokone on vihdoin tilattu, ainakin se on kuulemma ostoskorissa, eikä se mikään halppismalli ole. Eli en sitten viitsinyt ottaa mitään ihan onnetonta vaan hintaseurannan seuratuimman koneen. Eihän köyhän kannata ostella halpaa, eikös se jotenkii silleen mee?

Perjantaina pääsee sitten hakemaan koneen, toivottavasti! Ja viikonloppuna sitten rassausta, ohjelmien asentelua ja muuta kivaa, toki lasten kanssa menee aika mukavasti. Ainakin perjantaina mennään omalla vuorolla saunaan ja sitten lauantaina onkin uimahalli päivä. Keskiviikkona sitten saankin lähteä reissuun ja matkaa taitaa kertyä aika reilusti, yli 500 kilsaa suuntaan. Eipähän näe tuttuja siellä, se on melko varmaa se, pääsee rentoutumaan muutamaksi päiväksi ja sitten maanantaiksi töihin. Eli ensiviikolla on vaan kolme työpäivää ja sitten neljä vapaata!!!

Täytynee pyörähtää ulkomaillakin jos vaan sattuu jotain ostettavaa sieltä olemaan. Ainahan sitä jotain krääsää löytyy kotiin sieltä, pitääkin ennakkoon tutustua kuvastoon että tietää mennä oikean hyllyn luo. Ihan helvetin iso kauppa ja mä siellä sitten pamppailen menemään ihan miten sattuu...

Joo, pitääkin jatkaa töllön katselua ja käydä heittämässä pojalle uimavarusteet huomista varten, sitten onkin webbi sivujen muotoilua, ettei kauhean kauaa tarvitse enää katsella näitä tylsiä Vuodatuksen sivuja, ja saadaan se X pois kuvioista. Hitto että lopettas oikeesti niin en sen jälkeen enää sanallakaan ikinä häntä mainitse, mutta tuskin, onhan se kiusa pienikin...

Huomenna sitten Raastoa, oho ulkona paistelee aurinko!!! Taidankin käydä muutaman FOTON ottamassa :)