Sade taukosi ja Raastaja pääsi ulkoilemaan, ihan kivaan säähän, lämmintä oli ja hapekas keli myöskin. Illan vieras ei sitten päässyt tai paremminkin ei kannattanut tulla tartuttamaan flunssaa, olisi ikävä jos tauti olisi tarttunut minuun. Onhan se mahdollista että on tarttunut muualta jo valmiiksi, mutta varmuus ennenkaikkea. Ja onhan tässä ensiviikollakin aikaa kyläillä, ja talokin on valmiiksi jo siisti, kun eipä ole kukaan sotkemassa viiteen päivään...

Raasto oli aika perseestä, tiedä sitten mistä johtui, mutta ei yhtää maistunut tänään juoksu. Vaikka tiesi tauon tulevan niin ei osannut asennoitua siihen kunnolla, no ensiviikolla sitten uudestaan!

Absin kävin kiertämässä ja matkaa kertyi se 5.3 kilsaa, 29.38min, keskisyke 155, max 170, keskivauhti 5.34min/km, 421 kcal. Eli hieman sykkeet nousi, mutta sen huomasi jo matkan aikana ettei kaikki ole ihan kohdallaan. Huono ruokailu päivällä ja liian myöhään päivällinen teki osansa, muutenkin on hieman lipsahtanut ruokavalio epäterveellisempään suuntaan, täytynee korjata asia lähiaikoina.

Polvet oli aika tiukilla jo puolessa matkassa, ja loppua kohti alkoi tuntua siltä että voisi heittää pyyhkeen kehään ja kävellä kotiin tai jopa jäädä liftaamaan. Mutta sisua kun oli ja tyhmyyttä niin piti kurvata omin jaloin kotiin ja melkein hetihän se kipuilu hellitti kun sai paikalleen käytyä. Saapa nähdä tuleeko samalla tavalla kipeäksi kuin mitä oli alkukesästä. Toivottavasti ei ihan niin huonosti käy ja saa jatkaa treeniä, hitaasti ja varmasti.

Mutta maanantaina on seuraava urheilu häppeningi ja siihen asti päivitellään kuulumisia. Nyt kutsuu peti ja pyykit, eli koneen tyhjennys ja nukkumaan meno illan tai paremminkin yön ohjelmassa.