Joo ainakin siltä se lopulta tuntui... Ihan vitun rankkaa oli mennä, vesi lensi ja olo perseestä. Eli ihan hyvin siis meni ,hieman taisi olla ruoka huonosti sulanut ja olo aika täysi. Ihan liikaa oli vaatetta päällä, ilmeisesti reilu 9000 km juokseminen ei ole vieläkään opettanut pukeutumisen saloja. Ihan hyvin olisi pystynyt menemään lyhythihaisella paidalla, mutta itsellä oli takki ja hanskatkin osan matkaa. Onneksi en sentään laittanut pipoa päähän se olisi kruunannut koko komeuden.

Aamupäivän vitutus oli vaihtunut jo hyvää fiilikseen, ehkä se kaivattu kahvi sai jotain positiivistä aikaan ja taisi samaan aikaan loppua päänsärkykin. Ihan vitun väsynyt olo kokopäivän vaikka aamulla tuntuikin hieman paremmalta. No onneksi on tulossa lyhyt viikko ja pääsen ystävän luo, siellä saa lepäillä ja nauttia erittäin hyvästä seurasta.

Lenkki siis oli pakollinen ja sen mukainen oli tunne, Absi tuli kierrettyä ja matkaa kertyi 5.3km, keskivauhti 5.49m/km, keskisyke 155 ja maksimi 169, 440 kcal ja aikaa meni 30.53 min. Sellainen tänään, aika vaatimaton mutta olotilaan nähden ihan hyvä suoritus. Jalkoihin alkoi pakottaa puolessa välissä, mutta se ei niin kauheasti edes haitannut menoa. Enemmän se kuumuus vitutti, no ensi kerralla hieman viisaampana liikkeelle... Tai niin mä luulen :D

Tänään on tullut leikittyä kokeeksi uudella saitilla, oma saattaa tulla ihan milloin vaan käyttöön ja ilmeisesti pieni muotoinen katko tulee blogin toimintaan. Mutta osoite on aivan sama eli se ei muutu minnekkään, ainoastaan Vuodatus.net jää pois minun käytöstä ja oma saitti lähtee käyntiin.

Se antaa huomattavasti enemmän mahdollisuuksia sivujen tekoon. Eli tervetuloa kaikki uuteen sivustoon samalla vanhalla osoitteella. Sinne ei tule mitään kävijä laskureita jne. Koska sitä ei edes mainosteta niin paljoa kuin tätä, tämähän näkyy blogilista.fi ja aina kun päivittää niin linkki tulee tästä vuodatuksen etusivulle ja omaan Facebookkiin, mutta uudessa se jää pois. Eli katsomassa täytyy käydä jos haluaa blogiani seurata.

Eli ei tänään muuta, nyt KETONEN ja MYLLYRINNE, huomiseeeeeen!!!!!!!!!!