Uimahallissa nähtiin tänään vaihteeksi pelottavan näköinen mursu, eli RAASTAJA se siellä räpiköi menemään, se ei todellakaan ole mitään kaunista katsottavaa... Lasten kanssa lähdettiin hallille jo 12 aikaan ja takaisin kotiin tultiin vasta 15.30 jälkeen, melkein se 3 tuntia vietettiin hallilla. Hinnat oli ihan kohdallaan, aikuiset maksoi 2e, koululaiset 1e ja alle 7-vuotiaat ilmaiseksi. Normaali hinnat on huomattavasti rajummat...Mutta tänään oli Savonlinna liikkuu päivä tai jokii sellainen...

Tänään tuli hieman ehkä yllätyksenä kaveri "pyyntö" harvoin sellaista tapahtuu muuten kuin Facebookissa, mutta hyvä että näin kävi. Itselläni on todella vähän kavereita ja nekin muutamat asuu etäällä, joten ei kauheasti tule yhteydessä oltua. No tottakai minä haluan kavereita ja varsinkin tähän kyseiseen henkilöön haluan tutustua, erittäin mukava tytteli :)

Hieman olen mietiskellyt mitä sisältöä laittelisin uuteen saittiin ja jotain suunnitelmia on valmiina. Vielä en ole päättänyt mitä pohjaa alan valmistella, vaihtoehtoja on kuitenkin useita, ja se mitä meinaan laittaa sivulle ratkaisee pohjan rakenteen. Kunhan nyt ekana saa maksettua ja lähtemään tilauksen eteenpäin. Sitten alkaakin kaverin luona suunnittelu ja sieltä tulee sitten "tekninen tuki" myös.

Itse en osaa ohjelmoitia yhtään joten tarvitsen apua pohjan ja lisäosien laittoon. Sen jälkeen pitäisi onnistua kun vaan laittaa tekstimuodossa kirjoitukset sisään, vähän kuin wordia käyttelisi. Olen nähnyt muutaman sivun mitkä on tehty samalla tavalla ja ihan kivan näköiset ovat olleet. Toivottavasti www.raastoa.com tulee vielä tunnetumpi saitti ja siellä olisi ihan jotain oikeaa asiaakin, eikä näitä ainaisia ruikutuksia :)

Mutta blogiksi sitä suunnittelen, tai niin että pääsivulta on linkki omaan blogi- osioon ja sitten valokuvaus tulee olemaan osana saittia. Sinne on helppo tehdä kuvagalleria ja upata jotain otoksia ihmisten riesaksi. Mutta aikaa siihen menee vielä muutama viikko ja sitten se on valmiina.

Äsken tuli syötyä sämpylöitä viisi kappaletta,oli juuri uunista tulleita, ihana tuoksu ja maku välttävä. Eihän omia tuotoksia voi kehua, eihän? Ja samaan syssyyn karkkeja päälle, ei se ihme ole ettei masu häviä minnekkään. No viikolla alkaa sitten normaali ruokailu, eli herkut pannaan, ainakin torstaihin asti, sitten en tiedä mitä herkkuja ystäväni laittaa. Vai joudunkohan mitä hänelle kokkaamaan ;)

Ei se nuha sitten tainnut iskeä, ei ainakaan enää tunnu tukkoiselta eikä yhtään edes vuoda. Jos se menikin näin nopsaan ohi, vai oliko tämä vasta esimakua ja huomenna sitten alkaa kunnon niiskutus ja pärskintä? Lenkille tekee mieli lähteä, jännä miten sitä odottaa välillä ja toisinaan suunnaton vitutus kun pitäisi lähteä. Mutta sitten kun saa hehtaariperseen hilattua ylös ja ulos niin raihnainen ruho alkaa vetreytyä ja meno alkaa tuntua hyvältä ja kotiin tultua fiilis on kuin olisi orgasmin saanut...

Enkai mä tollaista OIKEESTI kirjoittanut, no SAATANA kirjoitin kyllä... Tänään satoi vettä ja ilmeisesti sadetta on luvassa pitempäänkin, mitään rajuja kuuroja ei tullut, mutta sen verran kuitenkin että kasteli, ainakin auton ikkunan, siinä oli tämän päivän ulkoilu.

Lyhyen matkan aikana sade ei haittaa mitään, mutta jos juoksulenkki venähtää niin alkaa märät lenkkarit hiertämään ja jalat on sen jälkeen ihan paskana. Mutta tunti menee ihan jees sateessa, takki tosin ei mulla pidä vettä, joten sitä kastuu hien ja sateen ansiosta. Ja sitten on olo tila ihan vitun hieno, oikein YYBER!!!

Väsyttää, ja väsyttää, tekisi mieli mennä nukkumaan mutta ei kehtaa vapaa iltaa tuhlata nukkumiseen, kerrankin saa valvoa ja nörtteillä rauhassa. Taustalla menee Vaaleanpunainen pantteri ja kaksi nappulaa seuraa omista nojatuoleista ohjelmaa. Ihmeen hiljaista on tällä hetkellä, vihdoin nappulatkin rauhoittuivat, ja säheltäminen jäi vähäksi aikaa...

Joo eiköhän tässä ole tälle illalle ihan tarpeeksi, BII BII:tä sitten 22 aikaan ja tuskin tässä muuta ohjelmaa tarviikaan. Mukava oli taas istua saunassa ja tuli siellä useamman kerran tänään käytyä, seuraavassa asunnossa on sitten SAUNA se on varma asia.

Mutta huomiseen, toivotaan että yö menee hyvin ja aamulla saa herätä 10 jälkeen uuteen ja ehkä hieman parempaan päivään. Mutta voiko päivä olla parempi sainhan tänään uuden kaverin :), kiitos siitä!!!