Äskettäin kävin katselemassa parvekkeella ja mitäs siellä näkyikään. Ei ollut naapurin Irmeli tällä kertaa, vaan ISO hämis! Se oli tehnyt verkon katonrajaan ja siellä  näytti odottavan saalista, mutta taisi jäädä haaveeksi. Sillä meikäläinen otti ja pyyhkäisi harjalla hämiksen pois, tai niin luulin... Eikös se hämis jäänyt siihen harjaan kiinni ja millään ei meinannut lähteä. Taisipa roikkua aika alhaallakin seitin ansiosta, mutta lopulta hävisi jonnekkin. Saas nähdä tuleeko yöllä viekkuun nukkumaan, kun menin sitä harjalla sörkkimään.

No pitipä yrittää ottaa taivasta vasten kuva, ei oikein meinannut onnistua, mutta jotain suttua sentään tuli.

1283881824_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hieman näyttää isommalta mitä oli, mutta aika kookas silti, ruman kuin mikä, melkein yhtä ruma kuin kuvaajakin :)

Partsille täytynee hommata lyhdyt, entiset kun roikkuu entisen asunnon parvekkeella, ainakin yksi päivä kun ohi ajoin vaistomaisesti sinne zoomailin katseella. Jos yhden ostaisi, saisi syysiltojen pimeyteen jotain eloa ja hämis kaverini myös näkisi paremmin siellä olla ja lämmitellä sen vieressä. Paitsi jos ei tuu ensyönä peiton alle :D

Joo piti kävellen hakea äsken awiksesta jauhoja ja nyt taikina kohoaa, kohta leivonta ja sitten uusi kohotus. Sitten uuniin ja BB:n aikaan on sitten tuoreita sämpylöitä tarjolla, NAMS!