Noniih, nyt on hetki aikaa istahtaa, iltapäivä on mennyt siivotessa ja tavaroita pakaten, huomenna olisi tarkoitus kaahailla 550 kilsaa pohjosen suuntimaan. Toivottavasti Opeli kestää sen matkan, taitaa olla viimeinen reissu kyseisellä autolla niin pitkälle. Talo alkaa olla ihan jees kunnossa, illalla tulee kaveri kylään niin pitihän se vähän enimpiä roskia heitellä piiloon maton alle, ja muutenkin törkyjä tunkea varastoon ja kaappiin piiloon.

Eilen tuli Asuksen kannettava ja todellakaan ei hyvin alkanut sen tarina, tai osittain käyttäjässä oli vikaa, mutta kellon ollessa 00.30 kaikki oli uudelleen asennettu ja kone oli käyttövalmiina. Sn verran vitutus iski illalla että piti jättää lenkki väliin, tosin koivetkin oli aika arat, näin yritin itselleni uskotella...

Tänään on tarkoitus, jos sade loppuu niin lähteä lenkille, sitten tuleekin viiden päivän lepo ja ensi maanantaina alkaa RAASTO uudelleen. Tai sanotaan että jatkuu, eihän tuollainen tauko tee kuin vain hyvää lihaksille, ennättää parantua kaikki vaivat.(seliseli)

Siivouksen lomassa on tullut konetta säädeltyä, huomenna se on valmiina reissuun, jos vaan muistaa ottaa kaikki kamat mukaan matkaan. Aika hyvältä se tuntuu, ihan sopiva näyttö ja näppiskin tuntuu miellyttävältä. Mutta suurempi testailu antaa oikean kuvan koneesta ja sen ominaisuuksesta.

Fiilis on ollut ihan jees, X on jäänyt hieman enemmän taustalle, vaikka mesessä aina näkyykin onlinessä, en ole silti mitään uskaltanut kirjoitella. Ehkä pitäisi vai eikö? No katsellaan miten tässä päivät menee, nyt ainakin on mielessä tuleva reissu ja uusi kaara. Eli tekemistä on ihan reilusti syksyn mittaan, pitää purkaa entisestä autosta kamikset irti ja sitten taas kasata uuteen autoon.

Entinen täytyy myydä ja sitten fiksata uusi kuntoon, samalla täytyy yrittää juoksu määriä lisätä. Eli ihan kiireisenä tulee pitämään syksyllä. Uuteen kaaraan pitänee viritellä hieman paremmat ämyrit ja vahvarit, tulee ihan Mazda 323 -85 HB ajat mieleen ja sikamassalla tehty koko peräkontin kokoinen subikkalaatikko, tai oikeestaan se peräkontti taisi olla se laatikko...

No jos nyt hillitään halut ja laitetaan äänenlaatu etusijalle ja vähennetään hieman bassotoistoa, sitten kesällä on pimpattu uusi kaara... Nojoo, jotain täytyy tehdä, into ainakin on kohdallaan, ja malttamattomana tosiaan odotan autoa :)

Joo nyt täytynee jatkaa fiksailua ja siivousta, iltaselle lisää, jos keli antaa luvan lähteä ulkoilemaan. Blogi ei ole vielä saanut uutta saittia käyttöön, jännityksellä odotan milloin vuodatuksen jutut häviää ja ilmoittaa virhettä. Mutta osoite palaa takaisin heti kun saan oman sivun ladattua serverille, eli ei hätää RAASTAJAN toilailuja pääsee jatkossakin seuraamaan. Nyt saattaa tulla jokupäivä katkos ja hieman vähemmän päivitän kun olen reissussa tai eihän sitä tiedä kun on oma kone mukana!!!

Mutta palaillaan :)