Torstai, Ikeassa on käyty, ei sinne mennyt kuin se reilu 100e, mutta ihan kiva reissu, kerrankin mäkin innostuin ostelemaan sisutustavaroita! Uusi pöytä olohuoneeseen, astiasto, ruokailuvälineet, valaisin jne. Eli kaikki taisi olla hyödyllisiä juttuja.

Ainoastaan läppärille tarkoitettu sylissä pito alusta oli heräteostos, mutta kun sitä kokeili niin aika helvetin hyvä patentti oli keksitty. Tän minikoneen voi laittaa siihen ja pystyy nojailemaan sohvan selkänojaan, ja hiirikin mahtuu siihen viereen.

Pakolliset donitsit piti sitten käydä nauttimassa Rajalla - liikekeskuksessa ja tuttu paikkahan se oli, viime kerralla käytiin tutustumassa jo paikkaan. Hyvät Arnoldsit oli tarjolla, samaan aikaan siellä vietiin jotain myymälävarasta autoon, ja niin lähti poliisit kiitämään kohti asemaa.

Kiinnitin huomion tänään lisävaloihin, aika useassa autossa oli juuri sellaiset lisäpitkät mitkä olen itselle ajatellut laittaa. Ruotsin puolella monessa autossa oli isot lisäpitkät, toisin kun meillä kotona juuri kenelläkään ei ole niitä. Lieneeköhäm pohjoisen pimenevät illat syynä vai Ruotsin toisenlainen lainsäädäntö. Mutta ainakin tiedän millaiset pitkät mun uuteen autoon tulee :)

Tänään aurinko paistoi melkeinpä kokopäivän ja muutenkin oli ihan lämmin ilma, ottaen huomioon mereltä tulevan kovan tuulen. Illalla onkin sitten ohjelmassa toisen tietokoneen uudelleen asennus, saa nähdä mitiä siitäkin tulee. Mutta lyhyt stoori, ei jaksa enempää lomalla höpötellä, annetaan kaikki liikenevö aika seuralaiselle. Huomiseen!!!