Huomenta! Aamu alkoikin tänään jo vähän jälkeen kahdeksan, aurinko paisteli jo siinä vaiheessa kirkkaasti taivaalla. Ystäväni lähti opinahjoon vähäksi aikaa ja en enää sen jälkeen saanut unesta kiinni, aamukaffittelua ja kotikadun katsomista. Siinä mukavaa ohjelmaa aamuun, mitäpä sitä ansaitulla lomalla suotta kiirehtimään.

Äsken asentelin koneeseen uusia ohjelmia ja mahdollisesti mobiililaajakaista alkoi toimia paremmin, ainakin toi pingaus programmi pitää yhteyden aina HSPA moodissa. Eli ei mene "lepotilaan" joka helvetin välissä.

Saapa nähdä mitä päivä tuo tullessaan, laitoin menemään mailia Serverimaailmaan ja kyselin milloin uusi palvelin tulee käyttöön. Ilmeisesti tänään pitäisi vastaus kysymykseen tulla, niin ainakin heidän web sivuillaan luvataan. Toivottavasti hieman viisaampana ollaan illalla, onhan tässä kuitenkin jo maanantaista asti odotettu serverin vaihtoa.

Jalat on vielä hieman kipeät, taisipa tiistainen lenkki olla sittenkin liian raju, siltähän se tuntui jo heti juoksun jälkeen mutta enpä osannut arvata sitä näin pahaksi. Keskiviikkona kun ajelin reissuun niin aika monta kertaa tuntui pakotusta oikeassa reidessä, joten kuntoon se täytyy saada, muuten ei tule mistään mitään. Mutta onneksi aika on varattu jo valmiiksi niin sen puolesta voi olla aika levollisin mielin.

Vielä olisi monta päivää aikaa vietellä ystävän luona, pitkiä aikoja ei muutamalla pekkaspäivällä saa aikaan, mutta aina pääsee vähäksi aikaa vierailulle. Nyt on jo melkein yksipäivä kerääntynyt ja ensikuussa tulee toinen niin lokakuun lopussa tai heti marraskuus alkuviikolla on suunta taasen IKEAAN ;) ja tietysti ystävän luo!!!

Lisää aamukaffetta koneeseen, rauhallista on edelleen, vähän naapurin koirat haukkuivait äsken mutta se tuo vaan mieleen oman kodin naapurin koirat ja mukavan naapurin :). Kohta täytyneekin lähteä ulkoilemaan kunhan frendi ekana on suorittanut oman päivän velvollisuutensa. Mutta minäpä siirryn muihin askareisiin ja alan pikkuhiljaan pukemaan päälle ja nyt sitä kaffetta!

Palaillaan!!!

PS. toivotaan että servu toimii viikonlopun yli ettei tarviis yrittää reissun aikana saada sitä kasaan :)