Sunnuntai aloitettu elokuvan katselulla, eilen se sitten loppui 45 minuutin kohdalle, joku ongelma taisi olla tiedostossa. No yöllä sitten uusi tiedosto kehiin ja aamusella saatiin katsotua filmi loppuun. Ihan jees filmi olikin, toimintaa alusta loppuun saakka, ja välillä sai jopa nauraa.

Äsken päivän ohjelmassa oli hiustenvärjäys, ja ei muuten ole kovin helppoa sitä toiselle tehdä, valitus on varsin kovaa, "tee niin, tee näin, älä tee noin..." ARGH!! Onnistui kuitenkin ja lopputuloksen näkee hieman myöhemmin.

Eilen tuli ostettua tutka pojalle, sen pitäisi näyttää ihan oikeita lukemia, se on tarkoitettu Hot Wheels autojen mittaukseen. Joskus talvella katselin sitä ja hinta taisi olla jotain 69 euron paikkeilla, nyt siinä oli 10e hintalappu päällä. Toisissa oli 22,90 mutta kassa otti sen 10e, ehkä se oli oikea hinta, ainakin siihen oli lappu kiinnitetty.

Samassa hyllyssä oli tarjouksena ota 3 ja saat halvimman ilmaiseksi, harvoin on lelut noin hyvässä tarjouksessa olleet. Pääsee viikonloppuna kokeilemaan miten tutka toimii, luultavasti se jotenkin näyttää, tuskin ihan tarkkaan mutta jotain kuitenkin.

Mutta, mutta, ei se taida ihan lelu ollakkaan jos käy testiä lukemassa... Tässä on linkki tutkatesti

Raastaja pääsee puskaan kyttäilemään autoja ja leikkimään poliisia, AH, eikös kuulosta hyvältä...

Joo, tänään toivottavasti ei tule tutka vastaan tai toivotaan että oma nopeus on kohdallaan, se ihana 550 kilsan paluumatka alkaa illalla. No uusi reissu on jo suunniteltu joten ihan kiva kun tietää ettei kauaa tarvitse erossa olla. Mutta uudella biilillä tämä seuraava reissu tehdään!!

Mutta huomenna sitten kun on kotiuduttu lisää säätöä, tiedä vaikka Raastosta jotain stooria. Tai sitten käy se huonompi vaihtoehto ja uusi saitti ei ole ihan vielä valmis. Siinä on kuitenkin aika rajusti tekemistä, mutta toivotaan...

Nyt muita asioita tekemään, ennen lähtöä :)