Tänään ohjelma olikin hieman toinen mitä kuvittelin, eli poika soitteli ja kysyi voiko tulla käymään. Eipä siinä mitään estettä ole, mielelläni otan jos on mahdollista, ja yleensä esteitä ei ole. Käytiin uimahallissa ja siellä meni aikaa ihan reilusti, eli kaksi tuntia taidettii olla. Liikunta jäi siihen, muutaman sata metriä uin mutta sekin oli huvin vuoksi ei liikunnan. Mukava päivä lopulta, tehtiin pullaa, ei mitään kauhean kauniita tullut, mutta maku yllättävän hyvä :)

Eilen väsäsin hieman sämpylöitä ja nekin on tullut syötyä, ehkä kannattaa jatkossakin tehdä leivonnaisia. Ihan jees välillä itsekkin tehdä, on ainakin tuoreita. Huomenna sitten juoksua, illalla oli ihan hyvä ilma, ei siis satanut, mutta en saunan jälkeen enää viitsinyt lähteä. Muutenkin uimahalli + sauna tekee rennon olon ei oikein innosta senkään takia juoksennella tai tehdä yhtään mitään.

Eilen oli kotosallakin sauna lämpiämässä, ihan mukavan kokoinen sauna yhdelle henkilölle ja tunti aikaa on todellakin riittävästi. Mutta onhan mulla joka toinen vkl sitten kavereita siellä kylpemässä. En sitä itseäni varten ehkä olisi ottanutkaan. 11e kuukaudessa ei ole niin iso raha ettei sitä viitsisi uhrata. Meneehän sitä muuhunkin turhaan, tosin nyt ei mene enää ravintolaan eikä taksiin, alkoholista puhumattakaan.

Tänään tulee 5 viikkoa viime kerrasta, eikä kauheasti ole edes mieli tehnyt viinaa, sauna olutta ois tehnyt eilen. Mitään lopullista stoppia en ole tehnyt enkä tekemässä, ainoastaan kokeilen miten menee näin. Ja ei ole mitään intoa lähteä kaupungille X:ää välttelemään, parempi olla kotosalla ja onhan se mahdollisuus lähteä ravintolaan hieman pohjoisempana...

Ookkei huomenna sitten raastoa ja viiltävää analyysiä siitä, ja pitkään nukutaan!!! Nyt nauttimaan viikonlopusta, musasta ja tv:stä :)

 

1283630493_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Joo, ylhäällä hienot pullat jos joku ei tunnista ja alhaalla sämpylä viritelmä :)

1283630612_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pikkukakkosen puistosta napattu kuva, eli tälläistä meillä saa nähdä lähteekö ennen kesää pois.

1283630553_img-d41d8cd98f00b204e9800998e