Taas on viikko aloitettu, ja maanantai osaltaan käsitelty, enää pitäisi yrittää lähteä juoksemaan pieni lenkki. Tänään on hieman energiat olleet vähissä kokopäivän ajan, mutta niinhän se dieetillä täytyy ollakkin. Saa nähdä kestääkö elimistö tälläisen rääkin, ja jos kestää niin miten pitkään? Eilisestä ei ainakaan kävellessä tunnu jääneen mitään vaivoja, mutta muutama juoksuaskel sen taas paljastaa.

Eilinen oli yllättävän helppo ja olisi voinut kuvitella että jalat on ihan paskana, mutta näin ei käynyt. Jopa pieni toivonkipinä, että alkaisi tottumaan kovaan alustaan ja muutenkin helpottuisi meno. Tälle viikolle on luvattu todella hyvää ilmaa, joten sen puolesta ainakin pääsee ulkoilemaan, säästetään uintia hieman syksymmälle ja huonoille keleille.

Joo, vielä ei ole konetta tullut tilattua, melko varma olen siitä millainen sen pitää olla, eli jotain hajua asiasta on. Viikonvaihteessa viimeistään tilaan tai sitten ostan sen suoraan kaupasta, tiedä millaisia tarjouksia sitä tulee vielä.

Blogi on taidettu jättää rauhaan, enää ei ole käyntejä ollut, hieman ehkä yllätyin asiasta, malttaako todellakin luovuttaa? Tai sitten kuten aiemmin sanoin, saattaa lukea harvoin, koska pystyyhän sitä kerrallaankin lukemaan kirjoitetut jutut.

Eilen poistelin koneelta X:ää koskevia kuvia, laittelin tosin talteen, mutta enää ei hyppää samalla tavalla silmille kuten ennen. Ehkä tää on sitten se oikea suunta, jotenkin ei vaan ole ollut kauhean helppo heittää entistä elämää pois kokonaan. Mutta näin täytyy vaan tehdä, ei se mitään helppoa ole vieläkään, ehkä sitten joskus on.

Noi Addut on olleet kyllä hiton hyvät kengät, halvat, eikä kauheesti mitään tukea, mutta PEHMEÄT. Eli nyt täytynee pistää ensiviikolla tilaus kenkien ja vaatteiden osalta Englannin suuntaan, eli Asicsen Kayanot tulemaan 102e hinnalla ja kaupanpäälle paita ja sukat :) Muutakin vaatetta pitää tilailla, ainakin talvitrikoot on ehdoton tilaus kohde.

1283788454_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Joo pitäisköhän jatkaa Emmerdalen katselua, kohtahan se BB-Extra alkaa ja siitä Salkkarit, sen jälkeen Raastaja kurvaa kovaa vauhtia tien päälle katselemaan tiukkoja perseitä, jos siellä vaikka tyttöjä olis liikenteessä :D

Lisää myöhemmin, jos nyt edistyy lähtemään ees minnekkään :)