Matka heitetty, arki on TAAS koittanut, eilen ei oikein jaksanut mitään muuta kuin katsella teeveetä töiden jälkeen. Illan raastot jäi maanantailta väliin helvetillisen väsymyksen takia ja tänään sitten oli tarkoitus uudella innolla lähteä, pieneen sateeseen taapertamaan. Tämän illan raasto meni ihan hyvin, vaikka tasan viikko lepoa tuli. Tuntui kun ei olisi ikinä edes juoksemassa käynyt, sen verran tönköt ja oudontuntuiset jalat tänään oli, hieman alkoi polveen sattua ja lonkka säteili kipua.

Absi tuli kierrettyä ja matkaa kertyi ihan tarpeeksi tälle illalle, eli se 5.4 kilsaa ja sykkeet ihan hyvissä asemissa. Hieman sade haittasi juoksua, loppua kohti alkoi rankempi sade ja sisään tullessa alkoi tulla rankasti vettä. Huomenna paremmalla fiiliksellä lenkille, hiukan enemmän unta kaipaisi, alkaa käydä päivät turhan rankoiksi, Sunnuntain paluu menikin maanantain puolelle kotona oli 00.20 ja nukkumaan pääsin vasta yhden jälkeen.

Maanantaina oli tarkoitus mennä aikasemmin petiin, mutta sekin venähti puoleenyöhön. Piti asennella kannettavaan Polarin Protrainer 5 ohjelma, no se onnistui hyvin ja sain kaikki 20 harjoitusta koneelle. Nyt on helppo siirrellä tiedostoja ja ei tarvitse enää murehtia pysyykö tallessa tiedot. Aika kovasti piti töitä tehdä että saisi asennuttua kaikki ajurit, koska tukea Windows 7 ei ole.

Tänään autolle tuli yllättänen uusi ostaja ehdokas, toivottavasti saisi menemään kaupaksi ja ei tulisi kahden auton loukkua. Ei kehtaisi alkaa vakuutusten kanssa leikkimään ja lehdissä ilmoittelu tuntuu jotenkin ihan paskalta ajatukselta. Vituttaa ne renkaanpotkijat ja tinkijät joten toivotaan ettei siihen pisteeseen tarvitse mennä. Aika halvaksi pistin hinnan joten tuskin on ainakaan liian kallis menopeli...

Joo laitetaan nyt tähän fiiliksiä hieman äksästä, tuntuu oudolta, mutta sen puhelun jälkeen on olo helpottanut ja hän ei ole ollut mielessä juuri ollenkaan. Ihan silloin tällöin tulee jostain asiayhteydestä mieleen. Jokohan mä oisin vihdoin päässyt irti ja voisin jatkaa uutta elämää, uuden kumppanin kanssa, ilman mitään haittatekijöitä?

Aika sen näyttää, mutta nyt on tuntunut jo pitemmän aikaa hyvältä :)

Blogi ei tunnu kovin helposti siirtyvän, mulle on tullut viestejä operaattorilta ja itse olen ollut välikädessä ohjaamassa maileja vuodatuksen tukeen. Mutta kyllä se siitä vielä muuttuu, toivotaan niin, ainakin maksut on maksettu jo. En ole sen takia kehdannut ihan niin usein päivitellä kun kaikki vanhat tiedot häviää bittiavaruuteen. Mutta uusi saitti on sitten entiseen malliin tiukassa päivityksessä ja tekstikin ehkä hieman värikkäämpää. Vaikka vuodatusta äksästä ei enää tule niin kyllä sitä jotain stooria aina keksitään.

Erehdyn käymään vaihteeksi puntarilla ja säälittävästi se näytti tasan 90kg eli ihan VITUSTI. No onhan se hieman repsahtanut, joo myönnetään... Mutta kevyempää ruokaa kehiin ja herkut jätetään kauppaan. Vielä se 5-7 kiloa pois ja sitten on Raastaja ensikesänä rantakunnossa, voi juoksennella Hasselhoff tyyliin rintakarvat törröllään rantahietiköllä :D Ja karkoittaa kaikki rannalta pois...

Mutta nyt illan tuloksia purkamaan toiselle koneelle, huomenna lisää raastoa, tästä on hyvä jatkaa!!!