Työviikko alkaa olla takanapäin, aika kovasti on tullut tänään touhuttua kaikenlaista, niin töissä kuin kotonakin. Päivän ensimmäinen rauhallinen hetki istua aloillaan ja nauttia hyvästä musiikista, U2 konserttien kunniaksi on tänään soinut useamman kappaleen verran kyseinen bändi.

One, Discotheque, Numb ja yksi suosikki on ehdottomasti, Lemon, pitkästä aikaa tuli sitä kuunneltua, U2 on mahtava bändi, olen aikoinani kuunnellut paljon heidän tuotoksia. Mukava olisi fiilistellä keikalla, mutta täällä perseestä on niin pitkä matka kuuntelemaan ja eikä se ajatus siellä kymmenien tuhansien ihmisten joukossa houkuttele juuri yhtään. Varmaan helvetin upea keikka on, hienoine lavasteineen.

Joo, päivällä sain soiton yhdeltä työkaverilta ja pesukone oli valmis noutoon, takuun kautta tullut kone, kunnostettu hieman, todella siisti. Aika tiukka roudaaminen oli saada kone sisälle, vaikka matkaa oli muutama metri niin meinasi jäädä siirtämättä. Aikani telusin koneen kimpussa ja sinnikkyydellä sain viimein koneen eteiseen ja oven kiinni. Töistä tullessa sitten siirsin koneen eteisestä pesuhuoneeseen odottamaan iltaa.

Välillä piti käydä autoa fiksailemassa ja ostamassa liittimiä konetta varten, kaikki osat löytyi yhdestä kaupasta, onneksi. Auton etumaskia täytyi liimailla kun tuli joskus törttöiltyä moottoripyörän perään ja siis molemmissa tietysti oli vikaa :)

Maskista tuli ihan jees ja samalla saatiin lisävalot säädettyä paremmin, eipä enää valaise taivasta valot, on edes jotain hyötyä niistä vaikka mitkään kummoiset ole.

Äsken sain koneen asennettua, aika kovan työn takana oli saada se suoraan, millään ei meinannut löytyä vatupassin vesihelmen keskikohtaa. Mutta siellä se pesee 95 asteen pesua, että häviää epäpuhtaudet pois, ja huomenna ensimmäinen koneellinen vaatteita. Loppuu pesutuvassa ravaaminen ja aikojen varaaminen myös, helpottunut olo kun on oma kone, saa hikiset vaatteet pestyä heti lenkin jälkeen.

1282331223_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tänään ei sitten ollut mitään liikuntaa, ihan muuten tuli liikuttua töissä ja kotosalla, huomenna sitten yritetään tehdä jotain, ilmeisesti onkin pitkään aikaan viimeinen hyvä ilma. Eli juoksua on tarkoitus suorittaa. Aamulla täytyy lähteä korjailemaan kummipojan luo sähkövikoja, samalla pitänee viedä pojalle synttärilahja, jokin Legohan se täytyy olla, niistä pienet pojat tykkää.

Ihanaa kun saa TAAS selitellä omista kuvioista, yhtään ei kiinnosta alkaa juttelemaan missä nyt asun ja miksi ero tuli jne. saa aikaan vaan paskat fiilikset ja tunteet pintaan. EI hyvä... Mutta tällaista elämä on...

Onneksi on viikonloppu, tätä hetkeä olen odottanut useita päiviä, saa nukkua pitkään. Viikolla kun kello herättää tulee sellainen olo että olisipa lauantai, eikä tarvitsisi kellosta välittää...

Toivotaan että jalat olisi huomenna hieman paremmassa kunnossa, nyt on hieman arkuutta, tänään olisi pystynyt juoksemaan, mutta parempi olla järki mukana kuvioissa. Säästellään kroppaa hieman, saa jotain tuloksia aikaan, luulisi ainakin niin.

Varasin ajan maanantaille tutulle lääkärilleni jatkotutkimuksia varten, täytyy saada jalka kuntoon, ei tälleen jaksa koko elämää viettää. Hieman pakottaa takareittä, ilman että olisi liikuntaa suorittanut, useasti pitkä autoilu tekee saman reaktion. Välillä sitä ei tunne niin selvästi, mutta ärtyneenä sen huomaa kokoajan, yöllä vaiva on erittäin vittumoinen. Asentoa on vaikea löytää ja unen saaminen saattaa kestää pitkäänkin.

Mutta jatketaan musiikin kuuntelua ja iltapalan syöntiä...