Aamujen aamua, vai miten se nyt olikaan, Olkoot miten vaan, nyt on sunnuntai. Virallinen lepopäivä, tästä päivästä pitää nauttia, kuunnella musiikkia, eikä murehtia turhasta. Aamu alkoikin ihan jees, eilinen paisti oli iihan helvetin hyvän makuista, osa piti jo yöllä syödä tuoksu oli taivaallinen. Aamusella isokuppi kaffetta ja kinkkua ruisleivälle, voiko sitä enempää edes toivoa?

Äsken kuuntelin Voicea, tuntuu tulevan mun ikäiselleni ihan sopivaa musaa, vittu ei aina jaksa sitä Ylex:n jauhamista, vaikka kanavasta kovati tykkään. Ja sit tää NRJ, voi jee, sitä ei pysty kuuntelemaan kyllä montaa tuntia päivässä. No Voicella soi yksi lemppari biisini viime kesältä, ja eikös se kolahtanut Raastajaan kovaa ja korkealta. Olenhan kuitenkin parantumaton romantikko, ehkä se on hyvä asia en tiedä.

Pete Parkkosen kappale The final day, en ole mikään Piit fani mutta hyvä musiikki kolahtaa aina, silloin rajat kaatuu ja esiintyjällä ei ole merkitystä. Kuuntelen siis hyvää musaa, en niinkään ole yhtye uskollinen. Olipas hienosti muotoiltu lause... Ihmetyttää sellaiset tyypit jotka kuuntelee sitä yhtä ja samaa ja kaikki muu mitä muut kuuntelee on paskaa.

Jotenkin tää on vaan niin turha asia, kaikki kuuntelee mitä haluaa. Pääasia että kuuntelee, tiedän muutamia "entisiä" läheisiä jotka ei kuuntele musiikkia ollenkaan, ainoastaan muutaman kerran viikossa on radio auki. Mä en sillee voisi olla ennenkun asuin edellisessä kämpässä(siis olin kylässä vuoden...), musiikkia ei tullut kuunneltua yhtään, ei voinut, ei kehdannut, ja jotain sellaista. Nyt mä nautin tilanteesta, saan piinata naapureita omalla musiikki maullani päivästä toiseen, Ah ihanaa. Musiikki on mahtavaa, kuunnelkaa monipuolisesti ja älkää miettikö mitä toiset siitä ajattelee...

Tänään on jalat hieman tönköt, mutta se on ihan normaalia, mihinkäs ne tästä parantuisi, ainakaan näin nopeasti. Yöllä oli satanut vettä aika runsaasti, kävin nukkumaan vasta 2.00 aikoihin ja silloin ei tainnu ainakaan kovasti sataa, yö oli lämmin, tänään keli on hieman pilvessä mutta aurinko äsken näyttäytyi raastajalle. Saa nähdä sataako miten paljon, vai sitten ei juuri yhtään. Ilmeisesti sataa silloin jos päätän lähetä hölkkäämään, mutta kevyt, hento sade ei meinaa raavaalle raastajalle mitään, meno senkun yltyy ja vitutus nousee maksimiin. Silloin se askel paranee ja loppu tulos on hieno.

Tänään päätin liittyä Irc-galleriaan, joo luit ihan oikein, JA tarkoitus ei ole kytätä sitä (X:ää) Enpä edes vilkaise hänen profiiliaan, no miksikö liityin, ajattelin jos sitä kautta löytyisi vaikka kivaa seuraa lenkille, talvella ainakin olisi ihan jees kaverin kanssa käydä hölkkäämässä. Ainahan se kaksin on kauniinpi, eikö? Ja jos vielä olisi nainen niin ei tulisi ihan sellainen gei fiilis, kun meitsikin vedättää tiukat trikoot jalassa, ja eilen oli vielä sellainen helvetin tiukka juoksupaita päällä. Tuli aikalailla hintelö olotila.

Mutta se meni onneksi nopsaan ohi ja KIITOS eilen oli jo pimeää, se pelastaa AINA. Miksikö tiukka paita? No siinä on sykemittarin anturit integroitu sisälle, eli se ei mittaa muuten sykettä jollei ole tiukka, eteen laitetaan kiinni sykeanturi ja eikun menoksi. Muuten ihan jees näköinen paita, mutta mun ISO maha, se OLUT sellainen ei ole oikein eduksi siinä...

Eilein yöllä kun odottelin vesikielellä paistin pois uunista ottamista niin selailin uusia kenkiä ja vaatteita UK:sta laitetaan tähän linkki muillekkin Start fitness. Onhan niitä muitakin paikkoja mutta tuolta olen itse aikoinani lenkkareita ja paitoja tilannut. Toimitus kestää sen 8-11 vuorokautta mutta tulee ehjänä perille, taitaa tulla jopa kotiin asti, jos oikein muistan.

Vittu tänään tulee 2.osa Baywatchia, jäi eilen niin helvetin jännään kohtaan, miten se Mitch homman hoitaa, ainakin rintakarvat töröllään mennään ja kovaa, ja onhan se ihku Pamelakin siellä, eli 14.00 Sub se alkaa... Nojoo nyt eteenpäin kaffetta lisää koneeseen...

Koko kirjoituksen ajan olen kuunnellut kyseista kappaletta ja helvetin hyvältä se kuulostaa aina vain ja tästä se lähtee...

"I take a walk right by the shore,I feel the wind, I feel the summer is gone
The leaves are falling down to the ground I try to listen do they make a sound"

Pete Parkkonen - The final day

      Viimeinen päivä

"Menen kävelylle rannalle
Tunnen tuulen, tunnen kesän olevan poissa
Lehdet putoilevat alas
maahan
Yritän kuunnella tekevätkö ne ääntä

refren':

Nyt tunnen olevani hajalla
Kukaan ei tiedä mitä teet minulle
Nyt näen ensimmäisen syksyn alkavan
Kaikki valmiina viimeisenä päivänä

Olen alakuloinen koska olet täällä
Olen ollut jo jonkin aikaa kun olet ollut näkösällä
Näin sinut viimeksi vuosi sitten
Kesän kertoma, nyt kesä on poissa

refren'

Tiedän että olet halukas
Joka vuosi tulet ja otat syytökset auringosta
Tiedän mitä sanot
Joka kerta kerrot voivasi nähdä valon silmässäni
Valon silmässäni

Viimeinen päivä
Kesä on poissa
Se on viimeinen päivä
Viimeinen päivä

refren'

Yeah, Kaikki valmiina se on viimeinen päivä"