Elikka saunassa tuli istuttua ja nautiskeltua löylyistä, kerrankin ei ollut kiire minnekkään. Eipä ollut kauheasti porukkaa taaskaan uimahallissa, toisaalta ihan hyvä ei tarvitse niin kauheasti omaa vauhtia hiljentää tai vaihtoehtoisesti ei tarvitse antaa tilaa nopeammille. Ihmettelen niitä uimareita jotka ei yhtään ota huomioon toisia, edetään hitaasti, eihän siinä mitään vikaa ole, saahan sitä kukin omaa vauhtia edetä, mutta luulisi että käännöksessa päästetään nopeampi edelle. Näin itse teen aina kun tilanne kohdalle sattuu.

Useat uimarit kuitenkin lähtee siihen eteen polskimaan, ohittaminen on vaikeaa kun rata on aika kapea. No mutta suomalainen ei anna periksi, ajatellaan "Vitut sä mua ohita" toinen ei ohi saa mennä, se VITUN ylpeys tekee sen. ARGH! Onneksi kaikki ei ole samanlaisia, pystyy joidenkin kanssa jopa tekemään yhteistyötä, eli jos sattuu olemaan kahdestaan radalla niin molemmat voi uida omaa laitaa, mutta kaikkien kanssa se ei todellakaan käy, vaikka itse olet uinut sen 30 minsaa edestakaisin niin eikös joku perkele tule siihen kiertämään ympyrää. VITTU!

Uinti meni tänään todella hyvin, tuntui että täähän alkaa sujua entiseen malliin, enemmän säännöllistä käyntiä se vaan vaatii. Rentoa menoa, tuntui että olisi jaksanut pitempääkin polskia, mutta piti pitää järki mukana ja lopetella 45 minuutin kohdalla, matkaa kertyi jotain 1700 metrin paikkeille, syke oli välillä aika korkealla 160:ssa, mutta keskisyke pysyi 144 paikkeilla. 560 kcal jäi sinne altaaseen, ei mitenkään paljoa mutta jotain kuitenkin alkoi elimistössä tapahtumaan.

Tänään Polar lähti toimimaan heti alusta ja toimi kokoajan, syykin selvisi, täytyy vetää sykevyö ihan helvetin tiukalle. Se auttoi ja sykkeet saatiin talteen, hieman se matkan aikana painoi rintakehää, mutta ei mitenkään kivuliaasti. Nyt on rento fiilis tässä voikin käydä tankkaamaan ja samalla nörtteilemään. Mitähän sitä huomenna sitten tekisi?

Sadetta ainakin on luvannut, pitää katsoa jos saisi koivet siihen kuntoon että pääsisi muutaman kilsan heittämään. Tänään oli tarkoitus lähteä kyrönniemen urheilukentälle testaamaan ja säätämään matkanmittaus kohdalle. Muutaman kilsan juoksu ja sitten synkronointi ja taas on mittarissa 99% prosentin tarkkuus. Melkeinpä taitaa olla tarkempi kuin GPS laitteella tehty mittaus? Tällä hetkellä ilman kalibrointia se on 97% tarkkuus, eli ihan hyvä sekin.

Huomenna sitten lisää raastoa...