Huomenta, ei oikein pysty vielä sanomaan on tämä hyvä huomen vai ei? Ainakin nyt tuntuu ihan väsyneeltä olo, veto poissa ja alaselkään pakottaa mukavasti. Jännä kun lääkäri kysyi pakottaako selkään niin sanoin ettei pakota. No nyt se on alkanut siihen sattumaan, tai oikeastaan kipu on lievää, mutta vituttaa silti jatkuva arkuus. Eli nyt on oikea reisi jäykkä ja selässä kanssa samaa hässäkkää. ARGH!

Taisin olla aika helvetin väsynyt yöllä, siihen johtopäätöseen tulin kun heräilin muutaman kerran ja aamulla katsoin kelloa 6.17 ja olin paniikissa että kerkeänkö töihin... No äkkiä kuitenkin tajusin että helvetti nythän on lauantai aamu ja ei minnekkään ole pakko mennä. Ilmeisesti raskas työviikko aiheutti väsymyksen, en oikein muuta syytä keksi, toisaalta liikuntaakin oli aika vähänlaisesti, osansa se väsyyn antoi kuitenkin.

Tulipa nukuttua sitten 9.30 ja unta ennätin vedellä sen reilun 9 tuntia, vähän ehkä liikaa, elimistö on tottunut 6-7 tunnin uniin ja silloin herätessä on huomattavasti pirteämpi olo. Nyt ihan paska fiilis, no ehkä se tästä lähtee etenemään, uimahalliin aamupäivällä, ei kehtaa lähteä juoksemaan, ei se aamusta ole ikinä oikein onnistunut. Elimistö ei tykkää aamuista ja liikunnasta, olen enemmän ilta tai yöliikkuja, tänään illlalla ei pääse lähtemään, alkaa lapsellinen aika. Saa syödä herkkuja, hillitysti tietysti ja muutenkin ei ole niin helvetin yksinäistä, onhan tuota ikävä lapsosia jo ollutkin, melkein 2 viikkoa kun viimeksi täällä olivat iskää ilahduttamassa.

Eilen illalla kattelin siis sitä kannettavaa netistä, hieman alkaa jo valjeta millainen sen täytyy olla, tekisi mieli ostaa 11" näytöllä oleva mutta niitä on kauhean vähän saatavilla ja sitten 12" alkaa olla niin iso kokoisia ettei se ole kätevä mukana kuljettaa. Joten täytynee tyytyä 10,1" läppäriin, pitää varmaan käydä vilkaisemassa kaupassa minkälainen näppis on kirjoitella. Aika paljon vaikuttaa ostoon se tuntuma, ei niinkään se väri tai ulkonäkö.

Tietokoneet jatkaa asiaa vielä, tulipa hommattua uusi Office 2010, tiedä millainen se on täytyy ekana asennella sitä muutama tunti ja sitten koekäyttää. Kai siinä jotain hyvää ja parempaa on Openofficeen, ainakin hinta on ihan toinen, Openoffice kun sattuu olemaan ilmainen ohjelma. Ehkäpä se hieman vähentäisi näitä kirjoitusvirheitä, aika runsaasti niitä tulee, pitäisi varmaan mennä opiskelemaan äidinkieltä lisää, niin alkaisi virheet vähentymään. Toivottavasti ei ole liikaa että haittaisi lukemista, toisaalta kunhan se ei vaikuta asia sisältöön, se on tärkein asia.

Ulkona sataa vettä, ainakin on satanut, lämmintä huikeat +8.9 astetta, näinköhän sitä vielä shortseilla lähtisi liikkeelle, eipä taida kehdata. Eilenkin olin aika vähissä vaatteissa ulkona, mutta nythän on kesä vielä, silloin pitää saada pukeutua miten haluaa. Muutamat tuli vastaan pipot päässä ja paksu takki niskassa, saattoivat ajatella että mikähän helvetin URPO toikin on, no mutta todellisuudessahan se olikin RAASTAJA :D

Illalla kun ajelin kaupungilta kotia kohti, ajoin letkassa, meitä oli jotain 5 autoa siinä, minä olin perässä. Oli pitkä avoin tie, jonka vieressä kulki pyörätie, no etäältä näin kuinka tyttö, arviolta sellainen n.18 vee ajeli kovaa vauhtia eteenpäin. Mutta samassa fillari pysähtyi täysin ja ohjaustangon yli lento oli aika pahaa nähtävää. Jotain meni ilmeisesti pinnojen väliin. Samassa hän oli noussut jo pystyyn vilkaisi ympärilleen, huomasiko kukaan ja alkoi keräilemään tavaroita tieltä. Itse mietin kokoajan että pitäisikö mennä kysymään "sattuiko pahasti?" mutta näin peilistä että hän jatkoi matkaa melko pian. Tiedä mitä olisi siitä tykännyt jos olisi mennyt kysymään mutta mieltä se jäi joksikin aikaa vaivaamaan, olisiko sittenkin pitänyt kysyä? Muut autot edessa jatkoi samalla tavalla eteenpäin kuin minäkin, eli kukaan ei tehnyt mitään, tälläisiäkö me suomalaiset oikeasti ollaan? Itse olisin ollut kiitollinen jos olisi joku vaivautunut pysähtymään ja kysymään vointia, sen verran rajun näköinen tilanne oli, ja pyörätie oli asfalttia...

Ensi kerralla LUPAAN pysähtyä, toivottavasti ensikertaa ei tule, näytti oikeasti aika rajulta kaatuminen, sitä en huomannut katsoa oliko tytöllä kypärä päässä vai ei, mutta se nousu maasta ja vilkaisu näkikö kukaan oli helvetin nopea :)

Nyt jatkuu aamun touhuilut, hieman siivousta, sitten halliin ja sen jälkeen kauppaan, illalla täytynee purkaa Salkkarit jännitys ja katsoa ennakkoon maanantain jakso, että sellaista fiilistä tälle aamulle, illalla lisää päivän kommelluksista.