Päivän raasto on sitten onnellisesti suoritettu, oikeastaan se taitaa mennä räpellys osastoon. Eli kävin uimassa sen 45 minuuttia, mitään ongelmia ei tällä kertaa ollut, ei kramppeja eikä kauheasti tullut vettä nieltyä. Hyvää menoa vaikka aamulla oli sellainen veto pois olotila, altaaseen päästyä matkan teko oli yllättävän helppoa, hieman ruuhkaa alussa, mutta ratoja vaihtamalla löytyi aina tyhjää kaistaa.

Keskisyke 144, maksimi kimposi 164 paikkeille ja 519 kcal jäi sille reissulle. Hieman koetin hieroa porealtaassa arkaa selkää, aamulla sen sitten näkee oliko hyvä ajatus, vai mentiinkö TAAS väärään suuntaan. No jotain täytyy yrittää, nyt selkä on hieman jäykkä ja alaselkä on vähän kipeä. Huomenna on vapaa päivä liikunnasta, maanantaina jatketaan toivottavasti juoksun parissa, saisi vähän jalkoihin kestävyyttä. Mutta jos ei pääse juoksemaan niin uimahalliin on helppo mennä.

Aukioloajat pitenee ja saa olla 20 asti viikolla ja sunnuntaina on jälleen auki, aukeaa jopa 11 aikaan eli tuntia normaalia aikaisemmin. Näköjään kylmentyneet ilmat on houkutellut mummelit ja muut aktiivi liikkujat halliin, itse suosin myöhempiä aikoja mutta tänään oli olosuhteiden pakosta käytävä aikaisemmin.

Äskettäin höpöteltiin mesessä kaverin kanssa, että milläköhän hintaa saisin ostaa vapaa illan kaupungille 1.10. Siitä voisi jopa maksaa että saisi olla yhden päivän rauhassa, ettei tarvitse kokoajan varoa mistä kulmasta (X) tulee vastaan, siinä vaiheessa mun ilta on ihan pilalla ja kotiin lähtö voi alkaa…

Sama mitä täällä höpisen, lukee muttei ymmärrä, näin on käynyt jo yhden kerran, miksi ei näin kävisi useammin?  Suotta vuodattaa asiasta, tämä tulee jatkumaan näin pitkään, ilmeisesti olen sen verran kiinnostava persoona. Miksi otin asian esille? No tuntuu vaan jotenkin oudolta, jätetään, ja sen jälkeen kytätään… EI ymmärrä ei…

Joo asiaan, uusia kenkiä tuli katseltua ja hieman on alkanut himottaa Niken tuotteet, aina olen suosinut Asics:en malleja ja hyviä ne on olleetkin, saattaa olla etten malta vaihtaa merkkiä. Hinta on niin suolainen ettei ihan 120 euroa viitsisi maksella kengistä ja siihen hintaan ne täytyy tilata Uk:sta. Suomessa vastaavien mallien ja hinnat on siellä 170-190 euron paikkeilla, eli katetta löytyy. En ole vuosiin ostanut kenkiä Suomesta vaan tilaus ulkomaille on lähtenyt ajottain, samalla tulee muutakin kamaa sieltä, paitaa ja trikoita.

Eipä näissä kengissä ole moittimista kestävyyden suhteen, muutamat kengät on heitetty 1500 kilsan jälkeen roskiin ja mitään ulkoisia kulumia ei juuri ole. Hyvin kestävät kankaat ja pohja, ainoastaan jousto häviää ajan kanssa pois, sitäkään ei huomaa ennen kun vaihtaa uudet kengät. Kenkiä pitäisi olla se 3 paria vähintään jos meinaa että ne ennättää kuivahtaa ja saa hieman erilaista tuntumaa jalka kun ei aina tahko menemään samoilla lenkkareilla.

Josko sitä alkaisi töllön katseluun ja nauttisi dipistä ja sipsilöistä, onhan se kaloria määrä osittain kulutettu uinnilla. Vaaleanpunainen pantteri 125 jaksoa olisi odottamassa, pitää alkaa seuraamaan…

Huomenna lissee…