Huh, tulipas tänään hieman hölkättyä, ilma oli ihan jees, aurinko hävinnyt jo puiden taakse ja hämärä hiipi nopeasti. Ei ihan peruslenkki vaan pieniä mutkia tuli tehtyä, eli hain hieman lisää matkaa, sitä en osaa sanoa kannattiko ahnehtia, huomenna sen voin teille kertoa. Alkumatkasta tuntui todella jäykältä meno, paikat ihan jumissa, jopa särkyä havaittavissa. Tällä kertaa vasemman koiven penikka ilmeisesti vihoitteli mulle, oikeassa taas polven korkeudella pientä oireilua.

Ilmeisesti täytyy ostella hieman pehmeämmät tossut alle, pitänee harkita jopa merkin vaihtoa, mutta se ei ole tämän päivän juttu ollenkaan. Kotiin tulon jälkeen istuin kuistilla jonkun tovin ja siitä lähdin sisälle niin aika lopussa jalat oli, meinasi hieman jopa kramppia iskeä, ei olisi ihmeitä tarvinnut tehdä kun suonenveto olisi alkanut. Lämmin suihku, kunnon iltapala, niin sillä se helpotti.

Musiikkinä tänään oli Tarjaa, eli vanhempaa Nightwishiä ja meno tuntui ihan kuin ennen vanhaan... Ilta oli aika pimeä melkein olisi pitänyt heijastin olla, kun ei siellä katuvaloja ollut missä meitsi vedätteli menemään, osan matkaa sain köpötellä valoissa. Aikasemmin olisi voinut lähteä niin aurinko olisi mukavasti lämmittänyt ja valoa ihan eri tavalla. Mutta menihän se näinkin, tähän on vuosien aikana totuttu ja näin se tulee jatkumaan...

Äsken tempasin paistin uuniin, eilen tuli ostettua -50% kasasta, ,raavin jo ennakkoon ylimääräiset rasvat pois ja eikun uuniin. Nyt joutuu kyttäilemään sitä tonne 00.30 asti, muuten vois mittarista katsoa mutta sekin jäi sinne edelliseen asuntoon, SEKIN...SAATANA. No eipähän tuo nyt niin kauheesti harmita :)

DATAA, eli 7.3 km, 42.20 min, avg 156, max 172, avg 5.49 min/km, spd. avg 10.3 km/h, 613 kcal.

Aika hyvin meni, keskivauhti painui kuitenkin jo alle 6 minuutin ihan reilusti, että eiköhän se siitä alene ja matka pitene. Minuutti ainakin pois ajasta niin alkaa se normaali raasto vauhti löytyä, eli alle 5min/km täytyy pystyä pitämään. Mutta kaikki aikanaan, nyt takas jääkaapille, huomenna uudet kuviot.

Ah mikä ihana tuoksu uunista tuleekaan, ehkäpä sitä yöllä tulee hieman herkuteltua :)