Illan projekti oli tänään auton kunnossapito, elikkä mittaristoon tuli vaihdettua muutama poltin ja samalla keskikonsoliin. Nyt näkee hyvin, ei tarvitse pimeässä arpoa mistä kytkimestä mikäkin säätö toimii. Hieman alku vaikeuksia oli mittariston irrotuksessa ja eihän se kokonaan irti lähtenytkään, hieman sivusta raottaen ja muutaman kirosanan voimalla sain vaihdettua rikki menneet polttimot.

Keskikonsoli oli taas oma tapaus, meinannut millään irrota osat, jos oikein olisi senkin tehnyt niin aika helvetisti osia olisi pitänyt repiä pois. Nyt onnistuin tekemään sen hieman väärällä tavalla, mutta lopputulos oli erittäin hyvä. Ihmeekseni oma ABC sattui myymään juuri oikeanlaista poltinta, eli sekin hommeli onnistui yli odotusten. Samalla ”pöllin” veikalta uuden mankan joten nyt pääsee kuuntelemaan musaa muistitikulta, ei tarvii enää cd levyjen kanssa pelleillä.

Välillä ihan jees kunnostaa autoakin, muutama poltin on ollut rikki vuosia, mutta kun ei vaan saa mitään aikaiseksi niin sitten ne tahtoo jäädä roikkumaan. Monta asiaa on samalla tavalla, pitäisi tehdä mutta ei vaan kehtaa, ikävä asenne tollainen. Huomenna jatkuu autoremppa osa.2, pitäisi säädellä lisävaloja ja muutenkin ehostaa Opelia.

 

Aikaahan nyt sitten on, onkin tulossa lapseton viikonvaihde, ihme etten ole menossa minnekkään viihteelle. Ei oikein jaksa kiinnostaa ravintolat, eikä tämä tilanne johdu millään tavalla siitä että saattaisin kohdata entisen. Ei vaan ole tarvetta lähteä, mitään siellä ei mulle kuitenkaan ole, kaverien kanssa voisi harkita lähtöä, mutta eipä kavereita liikaa ole pyytelemässä. Hitto lauantaina tulee kolme viikkoa ilman alkoholia, sen verran on aikaa viime käynnistä. Mutta se reissu olikin aivan mahtava, alussa meinasi mennä ilta hieman alavireisesti, mutta loppuyö olikin sitten ihan toista. Seura oli mukavaa, voisi sanoa että jopa erittäin hyvää...

 

Kesän lopettajais bileet on varmaan tarkoitus jossain vaiheessa pitää mökillä, saaristossa. Jos vaan kelit antaa myöten, siellä otetaan sitten kunnon perseet ja örvelletään koko rahalla, metsikössä, muiden silmiltä piilossa. Kaveriporukka, tai ystäväporukka paremminkin voisi sanoa, on aivan mahtava juttu, siellä on hyvä olla ja viihtyy helvetin hyvin. Yksin liikkuminen on aika tylsää, sitäkin on joskus tullut harrastettua. Onneksi ei enää tarvitse niin tehdä, ei ainakaan toistaiseksi, toivottavasti ei ikinä.

 

Poets of the fall on kuuntelussa juuri nyt, käytiin keikallakin Huvilalla kuuntelemassa erinomainen keikka, yhdestä biisistä tulee hieman haikea fiilis, aina kun satun sen kuulemaan. Kyseinen kappale oli illan viimeinen biisi ja siinä laulettiin näin:

”D' you breath the name of your saviour in your hour of need,
n' taste the blame if the flavor should remind you of greed,
Of implication, insinuation and ill will, till' you cannot lie still,
In all this turmoil, before red cape and foil come closing in for a kill

Come feed the rain
Cos I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust

Yeah feed the rain
Cos without your love my life ain't nothing but this carnival of rust

It's all a game, avoiding failure, when true colors will bleed
All in the name of misbehavior and the things we don't need
I lust for after no disaster can touch us anymore
And more than ever, I hope to never fall, where enough is not the same it was before

Come feed the rain...

Don't walk away, don't walk away, oh, when the world is burning
Don't walk away, don't walk away, oh, when the heart is yearning ”

Eli Carnival of rust on kyseinen kappale, tämän aikana sain pitää hyvää ystävääni lähelläni, kappale tuo muistot mieleen tuolta illalla, keikalta jonka tulen ikuisesti muistamaan... Mutta ne muistot on onneksi hyviä ja ne kannattaa muistaa ikuisesti, aina ei ole näin mutta tässä tapauksessa kyllä...

Nyt raastoa suorittamaan, ulkona alkaa olla jo hieman hämärää tai ainakin kohta on, eikun trikoot jalkaan ja menoksi, dataa lenkin jälkeen. Toivotaan että menee normisti lenkura!!!