Okei aloitetataan päivittämällä käynti kerrat heti alkuunsa ,eli se 66. kerta oli tänään, taitaa se 100. kertakin sitten kuitenkin tulla täyteen, mutta eihän me siitä välitetä, tuntuu vaan että miten oikeesti jaksaa seurata näin helvetin tiiviisti mun elämää... Onhan tää todella kiinnostavaa että sikäli ymmärrän täysin hänen näkökantansa...

Mutta asiaan, tänään se kauhulla odottamani puhelu sitten tuli, ekalla kerralla en ennättänyt vastata ja toista soittoa saikin odotella ihan kunnolla. Mutta lopulta lääkärini soitti, mitään kauhean vakavaa ei onneksi löytynyt, nikamat on paikoillaan, ei pullistumia, ihan hyvältä näytti kuvissa. Mutta nämä kuvat ei ole mitenkään tarkkoja ja nikamien välisiä ongelmia ei niistä näe.

Jotain huonoa siellä silti oli, eli L5 nikamassa on kulumaa, eli nivelrikko, sen huomasi epätasaisuutena kuvasta. Itse tietenkin vähän hätäännyin että onko se miten vakavaa, mutta se vaikuttaa ainoastaa alaselän liikkuvuuteen hyvin vähän, saattaa olla hiukan jäykkä. Mitään parannusta siihen ei ole olemassa, mutta siitä ei kannata huolestua hänen mielestä ja tokihan lääkäriäni uskon.

Jotain se ikäkin tuo tullessaan vai onkohan nämä vaivat tulleet juoksuharrastuksen kautta. Tosin en ole kauhean montaa vuotta viellä juoksua harrastanut niin siinä mielessä tuntuisi oudolta.

Jatko lähete on laitettu ortopedille ja kiireellisyys on 1kk sisällä, saattaa olla vaikeaa päästä magneettikuvaukseen, mutta pakkohan se vika on viimein löytää.

Sellaista tänään...