Tänään vierailin tutun lääkärin juttusilla, jonkin sortin tutkimuksen hän siinä teki. Eli käänteli jalkaa eri asentoihin, piti tehdä liikkeitä ja lopulta hän tuli siihen tulokseen että huomattavasti jäykempi on oikea jalka ja huonompi liikkuvuus verrattuna vasempaan. Siinä mietittiin vaihtoehtoja, nyt tehdään se mikä kuuluu työterveyden piikkiin ja sen jälkeen mennään yleiselle puolelle. Eli tänään kävin lantion röntgenissä ja huomenna saan puhelimella tuloksen. Sen jälkeen sovitaan miten edetään, ilmeisesti ortopedi on seuraava askel ja sen jälkeen mahdollisesti magneettikuvaukseen. Hieman yllätyksenä tuli se tieto että olen juuri siinä iässä että voin päästä kuvaukseen, en ole ennen ajatellut siinä olevan ikärajaa. Mutta näin hän asian minulle ilmoitti...

Hieman tutkintaa vaikeutti se, että hoitoa tehnyt fysioterapeutti ei ollut toimittanut lausuntoaan Terveystalolle, tai sitten kuulemma joku oli unohtanut laittaa sen koneelle. Itse epäilen viimeistä vaihtoehtoa.

Päivä meni ihan joutuisasti, hieman jännitti lääkäriin meno ja se mitä sieltä kuulee, nyt odotan huomista soittoa, toivotaan että siinä ei mitään ihmeitä löytyisi. Toisaalta jokin vika mikä aiheuttaa säryn voisi löytyä, pääsisi pois tästä vuosia kestäneestä piinasta.

Illalla kävin pitkästä aikaa tekemässä kuutamokeikkaa, tai no eikai se sellaista ole jos siitä ei maksua ota? Eli kävin kummipojan synttäreillä ja samalla korjasin myrsky vaurion. Kummipoika oli ihan innoissaan saamastaan paketista, sisältä paljastui Lego huoltoauto, innolla hän menikin sitä äitinsä kanssa rakentamaan. Pienempi poika oli innoissaan minun vierailusta, piti päästä oikein viereen istumaan :) Siitä onkin aikaa kun omat lapset oli tuon ikäisiä jokin tovi, ei niin kauaa mutta vuosia kuitenkin.

Kuutamourakointi jatkui veikan autotallissa, nyt siellä palaa kirkkaasti tauluvalo, sellainen jäi yhdestä koulusta auton kyytiin, tulipahan sekin hyötykäyttöön.

Kauheasti on polvia jomottanut, eli ei kannattanut lähteä mitään tekemään, huomenna jos kipu on vähän hellittänyt, lähtee raastaja uimahalliin katsastamaan miten sinne sekaan mahtuu. Mutta nyt täytyy mennä jatkamaan ilta hommia ,väsyttää helvetisti jäi yöllä unet vähän heikoksi, tiedä sitten mistä johtui, liikaa kahvia kenties?

Huomenna lisää tutkimustuloksista ja raastosta :)