Joo tulipa sitten hilattua MAHTAVA laardiläjä ulos tuulettumaan ja toi tynnyri tuossa vatsan kohdalla. Jotain tarttis tehdä asialle, eihän tälläistä ylimääräistä taakkaa kukaan jaksa loputtomasti kantaa. Vaikuttaa varmasti suoritukseen aika HELVETISTI, mutta ei se selitä ihan perseestä olevaa kuntoa.

Alku oli ihan älyttömän jäykkää, mutta se on yleensä ollut aina tauon jälkeen, eli huomenna on paljon herkempää meno, näin luulen. Sykkeet pysyi yllättävän hyvin kohdillaan eikä mitään isompaa ongelmaa matkan varrella ollut. Ilma oli ennättänyt jo viiletä ja käsineet olisi pitänyt ottaa mukaan, onneksi älysin kuitenkin takin vetää päälle.

Mp3 soittimessa oli mukana Tarja ja Nightwish, ja kengät oli tänään Adidaksen, ne on paljon pehmeämmät juosta asfaltilla verrattuna Asicsen tossuihin. Ehkä täytyisi palata takaisin Asicsen Kayanoihin, niillä on tullut juostua useita tuhansia kilometrejä, mutta sitten kävin jalkoja näyttämässä fysioterapeutille ja hän suositteli Nimbuksia.

Fysioterapia käynnin syy oli jalkavaivat, mutta ei se kengistä johtunut, olisi pitänyt jo siinä vaiheessa ymmärtää. Olinhan juossut jo yhdet tossut loppuun eikä mitään normalia pahempaa vaivaa ollut. Tällä tarkoitan sitä että onhan aina lenkin jälkeen jotain "vaivaa" siis tuntuu lihaksistossa jne. Täytynee pistää tossut ensikuussa tilaukseen, saisi syksyn juoksuihin uutta puhti.

Tilastoa, 36.53min 6.25 kilsaa, keskisyke 151, maksimi 168, 5.53 min/km ja 501 kcal. Matkaa täytyy pitentää ja hieman aikaa parannella, siitä se alkaa löytyä. Minuutti pois km ajasta ja matkaa puolet lisää nii sit alkaa tuntua hyvältä. Mutta ensin täytyy saada reisi kuntoon, eli maltilla mennään.

Huomenna jos ei kovin tunnu aralta koivet, niin otetaan raastoa saman lenkin verran, jos kovasti koskee niin vapaata, mutta pienellä kivulla mennää uimaan ja saunaan.

Ihan jees olo, energinen ja helvetin pirteä! Saas nähdä nukuttaako ensi yönä juuri ollenkaan, nyt mustikkasoppaa etsimään kaapista ja BB:n pariin takaisin!