Laitetaanpa ihan aluksi kaffe tippumaan ja sitten alkaa tämän päiväinen surkea episodi räpellyksestä. Eväät tehty ja kahvi höyryää ihanasti kupista, tuoksu on taivaallinen, samaan aikaan taustalla pyörii Chisun-Live taltiointi Ilosaarirockista.

Palataan viime yöhän takaisin, melkein 2 asti taidettiin etänä yrittää säätää Skypeä ja jonkinlainen kuva sieltä irti saatiinkin, mahtavaa nähdä toinen livenä pitkästä aikaa. On tekniikka hienoa, paitsi kun se ei vaan aina tahdo toimia, ainakin Saunalahden mokkula e1820 ei meinaa oikein rokata. Ehkäpä siihen on tulossa jossain vaiheessa päivitys ja alkaa homma toimia. Nyt se aiheuttaa ainoastaan harmaita hiuksia ja hermojen kiristystä.

Mutta täytyykin yrittää jotenkin saada sitten reissun aikana se kondikseen, jotain siihen varmaan pystyy tekemään, täytyy vaan netistä selailla mahdollisia vinkkejä. Itselle tilasin kanssa toisenlaisen Sauniksen paketin, syynä oli se kun sain samaan hintaan toisen kortin mitä tällä hetkellä maksan. Nyt vaan täytyy löytää uusi minikannettava ja pistää se MIKROSÖRVISIN kautta tilaukseen. Jee Raastaja saa uuden lelun viimeistään 15.päivä juuri ennen reissua kohti pohjoista ja hyvää ystävää :) Pystyy ottamaan sykkeet talteen reissun aikanakin ;)

No aamulla oli sitten ihan helvetin pirteä olo, ei meinannut edes kahvinkeitto onnistua, lopulta vesi osui kuitenkin oikeaan paikkaan. Päivä meni ihan jees, syötyä tuli hieman vähänlaisesti ja juomapuolikin oli mitä sattui, pääasiassa kahvia. Mutta tämä sitten kostautuikin illalla varsin vittumoisesti.

Polvet aika tiukilla vieläkin takareidestä puhumattakaan, mutta vähän ennen ilta 18 olin jo altaassa kovaa vauhtia etenemässä. Alku meni ihan hyvin, sykkeet tuli talteen ja meno oli aika nihkeää, mutta kuitenkin aika helppoa. 10 minuutin kohdalla sitten imaisin epähuomiossa vettä nenän kautta reilun satsin, yleensä sitä menee hieman mutta nyt alkoi ihan helvetillinen polttelu, ja matkan täyty jatkua silti. Tiesä sitten mistä polttelu johtui, mutta epämielyttävää se kuitenkin oli...

15 Minuutin jälkeen pidin normaalin minuutin tauon, en sen pidempää ole pitänyt juuri koskaan ja sen jälkeen oikeassa jalkaterässä alkoi tuntua jäykkyyttä. No eikös se PERKELE krampannut. Ajattelin että kyllä tästä selvitään onhan näistä ennenkin päästy yli, olenhan kuitenkin aika survivor, selvinnyt muutenkin monet karut erot ja muut paskat, ei yksi kramppi minua pidättele, näin ajattelin...

Kipua oli kokoajan ja pelotti että josko se koko jalka kohta sanoo sopimuksen irti, onneksi näin ei käynyt, VAAN toinenkin jalkaterä alkoi kramppailla. Pikkuvarvas oli tällä kertaa hieman koukussa, eli molemmissa jaloissa kramppi, AH VITUN ihanaa. Ja mistä tämä johtui? No siitä etten ollut juonut ja syönyt päivällä tarpeeksi, eikä ne vähän unet asiaa parantaneet.

30 minuutin kohdalla oli jälleen tauko, se minuutti, sen jälkeen ajattelin että vähän matkaa vielä, mutta sitten krampit hävisivät ja pääsin kuitenkin sen 45 minuuttia. Eli tavoite täyttyi kuitenkin vastoinkäymisistä huolimatta, keskisyke oli 140 ja maksimi heilahti 160 paikkeille. Kaloreita jäi altaaseen 545 kcal, onhan se jotain sekin.

Väsynyt mutta onnellinen olo altaasta pääsyn jälkeen, silmät punaisena, jalat tohjona ja väsyneenä suihkuun ja sitä kautta pitkäksi aikaa saunaan nauttimaan löylyistä. Ihan onnistunut reissu kaikenkaikkiaan, näitä välillä sattuu, tämä ei ollut ensimmäinen kerta eikä varmaan viimeinenkään. Tälläiseen on vaan totuttava, ehkä se välillä jotain opettaa, ehkä :)

Huomenna sitten onkin tarkoitus yrittää juosta ja sitten 2 päivää lepoa ja ihan lapsellisestä syystä vielä ;)

Perjantai ilta olisi vapaa mutta annetaa se jollekkin toiselle käyttöön, eli tääkin viikonvaihde menee ilman yhtään alkoholia mitään juhlia. Kotona on ihan jees, tähän alkaa tottua eikä enää edes osaa kaivata yö rientoja. Liikunnasta saama hyvän olon tunne auttaa jaksamaan, saa kuona aineet kyytiä ja mieli on helvetin paljon parempi. Mutta näinhän sen täytyy mennä, elämä voittaa, vanhat asiat saa jäädä unholaan, se yksi unohdetaan pian kokonaan, aivan kuin häntä ei olisi ikinä elämässäni ollutkaan...

Nyt tää RAASTAJA lähtee jotain fiksua tekemään, huomenna lisää, töissä on helvetillinen kiire mutta ehkä se kello pelastaa niinkuin aina, eiks jee!!!