Ookkei, torstai päivä alkaa olla ohitse ainakin jos ajettelee sitä töiden kannalta, pitkältä tuntunut päivä on vihdoin ohi. Päivä meni muuten ihan hyvin, mutta aamulla tuli sellainen "oikosulku" asennuksien suhteen että, kysyin jopa pomolta oisko mulle jotain korvaavaa työtä tarjolla. Mitään mullistavaa ei tapahtunut, ainoastaan en ollut huomannut yhtä pientä juttua ja kaikki kytkennät oli ihan jees, mutta silti ei homma toiminut. Pikkasen alkoi iskeä jo epätoivo ja käytin yhden avun, kilautin kaverille. No ei joutanut tulemaan pelastamaan mua, mutta myöhemmin mahdollisesti apuja saa. No kello oli jo melkein 10 kun pääsin aamukaffelle kotileipomoon, siellä kysäisin pomolta asiaa, mutta kahvin jälkeen menin takaisin ja yllättäen keksin syyn ja eikä mennyt pitkään kun sain sen toimimaan. Helvetin hyvä tunnehan siitä tuli että sai itse ratkaistua ongelman, vaikka meinasi usko loppua, sinnikkyys palkittiin jälleen kerran...

Olen siis ammatiltani sähköasentaja, periaatteessa pätevä työläinen, tehnyt töitä yli 9 vuotta, mutta ei kaikki silti tunnu aina niin selvältä ja helpolta. Itse luokittelen itseni keskinkertaiseksi asentajaksi, olen meidän firman 3. asentaja, onneksi löytyy ne ykkös- ja kakkosasentajat sieltä. Muuten tulis mittään hommista, no ei nyt ihan mutta apua löytyy jos sitä tarvii ja ennen kaikkea älyää kysyä. Hiton hyvät työkaverit mulla on, luultavasti tässä firmassa joutuu olemaan pitkään, eipä ainakaan vielä ole tullut sellaista työpaikkaa vastaan minne voisin vaihtaa. Eli töiden suhteen on asiat aika mallikkaasti, kerrankin. Entinen työpaikka oli ihan PERSEESTÄ, onneksi pääsin pois sieltä nopeesti.

Iltaruoka syöty, blogia tosiaan päivittelen, taustalla soi Pariisin Kevät, kahvikuppi höyryää edessäni ja aurinko meinaa samalla valaista liikaakin, paistaa meinaan suoraan naamalle. Eilinen oli ihan jees päivä lopulta, miksi mä ketään syrjisin, tai välttelisin, eiköhän tässä mahduta hyvin tänne samaan kauniiseen kaupunkiin. Ehkäpä se potku perseelle olisi voinut tulla jo aiemmin. Ai mistä moinen mielenmuutos? Juttelin yhden tyypin kanssa tuossa toissa päivänä ja hän sai minut ajattelemaan elämän tärkeitä asioita. Kannattaako kuluttaa vähäisiä voimia taisteluun ja varsinkin kun ei ole mitään syytä. Mennyt on mennyttä eikä se takaisin tule millään, se tosiasia on uskottava, parempi toisen kannalta niin. Jos kyseinen henkilö lukee edelleen blogia niin täytynee pyytää tässä julkisesti ANTEEKSI aiemmista kirjoituksista ja mielenpahoituksesta, jos näin on sattunut käymään. Aika ilkeästi tuli jostain asiasta kirjoitettua, täytyy myöntää. Eli aika lapsellista touhua se oli, ihan kuten jälkikäteen kuulin sanottavan. Eli kaikille avoin blogi tää on ihan sama kuka tätä lukee, mitään niin salaista täällä ei ole ja se on hieno asia jos sattuu mun höpinät ihmisiä kiinnostamaan. Kävijöitä tosin on aika reilusti ollut toukokuun lopusta tähän päivään. Haaveena on edelleen se 10 000 kävijää ja saada enemmän asiaa raastosta. Mutta aika tyhjää täällä kirjoitus osiossa olisi jos mistään muusta en kirjottaisi, eikö?

Mutta palataan tähän ruhon kuntoon, aamulla oli hieman jäykkyyttä, ei tosin siellä missä luulette, se ei ole toiminut kunnolla vuosiin :D Mutta jalat hieman jäykät ja tönköt jos suoraan sanotaan. Ihan hyvää lupailee kuitenkin iltaa kohden, jos tänään pääsisi hieman aiemmin lähtemään kun nytkin ulkona on lämmintä hieman alle +17. Eli ei kehtaisi elokuussa vielä takkia päälle laitella, kun normaalisti olen pärjäillyt takin kanssa jopa pakkasen puolelle ja se helvetin takki on todella ohut. Fleeceä käytän oikeastaan vaan kun pakkanen on jossain -5 asteen paikkeilla. Eli ihan nopsaan se hiki tulee vaikka ei kauheesti päällä olekkaan ja trikoiden alla on joskus toisen pitkikset, mutta siihen tarvitaan kyllä jo kovaa pakkasta alle -10 ehkä? Toisaalta sillon on jo siellä täällä kylmiä kohtia kun tulee sisälle, mutta lämmin suihku auttaa asiaa, ennen pääsi menemään suoraan saunaan, mites nyt kun sitä saunaa ei ole :(

Keskittymään iltaan, hieman väsyttäisi, mutta päikkärit sotkee koko konseptin, joten ei sille linjalle lähdetä, eihän ? Mutta iltasella tulee tietoa lenkistä ja miten se raasto sitten lopulta meni, tarkoitus on mennä samaa rataa, eli se 6.2 kilsaa, ei mitään sen ihmeempiä suorituksia tälle päivälle.