Tai jotain siihen suuntaan... Tänään päivä oli ihan tarpeeksi rasittava töissä, joten istahdin sohvalle heti kun tulin töistä ja siihen sitten jäinkin. Tämän päivän raasto siirtyi huomiselle, eli varmaan se uimahalli kutsuu aamupäivällä. Postia tuli sairaalalta, yllättävän nopeasti se lopulta tulikin, mutta aika on vasta 1.10.2010 eli yli kuukausi kuitenkin. Mutta eiköhän sitä siihen asti kestä, hieman vähemmällä rasituksella niin ihan hyvä tulee. Eilinen kramppailu ei jättänyt mitään kipuja jalkoihin, vähän oikea takareisi kiristyi ja oli parempi jättää tänään menemättä minnekkään.

1.10 perjantaina on iltapäivällä ortopedin aika ja illalla sitten täytynee vetää ykköset päälle ja lähteä Thö Firman juhliin, oiskohan ollu jokii 20-vuotisjuhla tai jottai. Harvoinpa tuollaisia tapahtumia pääsee viettämään, illan ohjelma tarkentuu vielä, mutta päivä on ainakin varma.

Sitä ennen onkin tullut oltua maakuntamatkailua harrastamassa, joten se ei satu siihen viikonvaihteeseen, eli käytännössä mitään estettä menoon ei pitäisi olla. Ainut pelko taitaa olla se, että mahtuuko puku päälle, luulisi että mahtuu, mutta ihan varma en asiasta pysty olemaan... Pitää jättää kokeilu edelliseen iltaan, eikös se niin ole tapana :D

Illalla tuli nörtteiltyä ja etsittyä tietokonetta netistä, helvetin vaikea on löytää sopiva kone. Malleja on kymmeniä, jopa samalla valmistajalla, yritä siinä sitten löytää oikea itselle. No onhan tässä aikaa valita, tosin kone tulee kakkos käyttöön, niin sen puolesta riittää hieman halvempikin malli. Mutta saapahan ottaa mukaan minne ikinä sitten meneekään, kesällä sen voi ottaa vaikka rannalle tai saareen jos haluaa. Onhan se tietysti hölmöä pitää konetta mukana, mutta minkäs sille mahtaa :)

Tulipahan siivottua vaihteeks, oli aika kauheasti taas kamaa kasaantunut, mutta nyt näyttää ihan kivalta, pysys vaan aina näin siistinä... Pitäs se kodin hengetär saada tänne käymään tai jopa pitemmäksi aikaa vaikka. Mun puolesta voisi jopa muuttaa asumaan, onhan täällä tilaa, mutta tiedä vaikka niin jonain päivänä kävisikin ;)

Nyt joutuu kerralla sitten roudaamaan 3 kassillista kamiksia roskiin, joo tiedän voisi viedä useammin törkyjä roskiin...

Äh, nyt ei irtoo enempää, pitää jatkaa BB:n katsomista ja alkaa pikkuhiljaan nauttia viikonlopusta. Ihana koti ilta, mikään ei voita tätä :)

Huomiseeeeeen................