Illalla tuli taaperrettua 6,2 km, eli se sama lenkki mitä olen tässä useina päivinä mennyt edes takaisin. Eilinen lepopäivä oli ihan fiksu vetäisy, huomasi että jalat eivät olleet ihan kokonaan palautuneet maanantaisesta lenkistä. Mitään kipua ei tuntunut jaloissa, eikä selässä, mutta aamulla saattaa tilanne olla ihan toinen, nyt tuntuu hyvältä. Toivotaan ettei ihan paskana oo kaikki paikat herätessä...

Alussa kaikki oli ihan ok, ilma +14 ja hieman tuulen virettä, oli hyvä ajatus vetää seksikkäät tiukat trikoot jalkaan. Eipähän tullut jaloille kylmä ja näin säästyttiin ylimääräisiltä ongelmilta kylmyyden suhteen ja lihakset tykkää lämpimästä. Onneksi ei ollut muita liikkujia ulkona arvostelemassa meitsin trikoo valintaa, joskus meinaa nuoriso arvostella tiukasti, mutta sitä varten on ämpeekolome soitin mukana, huutamassa täysillä...

Käsivarsilla oli tosin hieman kylmä, mutta enhän ollut ulkona kuin sen vajaan 40 minuuttia, ja pitkähinainen olisi ehkä ollut liikaa kuitenkin. Eikä mulla ole sellaista kunnollista pitkistä vielä.

Astmahan se alkoi sitten vaihteeksi oireilla, AINA jotain pientä, tähän mä oon jo tottunut että sikäli ei kauheesti yllättänyt. Pientä polttelua keuhkoputkissa, joka kesti melkein kokomatkan ajan, ennen lähtöä olisi pitänyt ottaa lääkkeet varmuuden varalta. En ole käyttänyt pitkään aikaan lääkettä säännöllisesti, kun on tuntunut että pärjää ilmankin, on vaan tullut sellainen asenne lääkkeitä kohtaan, että yrittää hieman vältellä niiden käyttöä. Mutta nyt pitää aloitella säännöllinen lääkitys, aamuin illoin otto.

Laitetaan vähän tilastoa eli 6.2 km, keskisyke153,max 171, aika 37minsaa, keskinopeus 6min/km eli 10km/h. Onhan siinä vielä parannettavaa, mutta hiljaan hyvä tulee, eikä PK lenkillä tarviis sykkeet olla noin korkeella, mutta ne nyt nousee alussa. Meinasi vähän liikaa vauhti nousta, lopussa juoksu tuntui tosi helpolta, mutta väsynyttähän meno oli. Pitemmälle olisi päässyt helposti, mutta jalat olisi ollut ihan puhki sen jälkeen.

Toinen lenkkari tuntuu hieman oudolta, taisi muuttua sen rakenne joku vuosi taaksepäin kun kuivasin sitä saunassa ja taisi ennättää olla narulla liian pitkään. Sen jälkeen se on ollut erilainen kuin toinen, harmitti vietävästi kun ne oli melkein uudet lenkkarit ja mä kuivasin niitä liikaa, PRKL!

Englantiin pitää tehdä tilaus vielä myöhemmin syksyllä, uudet tossut ja muutama paita talvea vasten ois ihan jees idea ja ehkäpä ne talvitrikoot pitää hankkia, ois lämpimät pöxyt sitten jalassa :) Englannista saa nimittäin todella paljon halvemmalla vaatteita ja lenkkareita, kannattaa vilkaista!

Hieman fiilis parantui kun pääsi käymään lenkillä ja jonkin verran mielialaa myös nosti kun mukava naapurini saapui reissulta kotiin. Outoa että voi olla "ikävä" vierasta henkilöä, mutta onhan me parvekkeella vietetty aikaa ihan reilusti ja höpötelty niitä näitä. Mukava kun on kiva naapuri, ainakin seinän toisella puolella, toisesta ei varmaan mitään hyvää löydy...Ähl..

Ja sitten on ikävä toista henkilöä, hänet tapaan aika tarkalleen 3 viikon päästä, ja siellä tulee vietettyä useampi päivä. Hitto että ootan sitä reissua kovasti, vaikka matka on pitkä niin silti mielellään lähden joksikin aikaa sinne. Huomaa että en ole pitkään aikaan ollut yksin, sitä jotenkin tarvitsee lähelleen ihmisiä, yksinäisyys alkaa pikku hiljaan nostaa päätään ja silloin tulee pientä alakuloa. Kaikeen tietty tottuu ajan kanssa, EHKÄ!

No huomenna on sitten uusi päivä, katsellaan mitä uutta se tuo tullessaan. Nyt täytyy mennä nukkumaan, aamulla oli helvetin vaikea herätä. Jos nyt ois hieman fiksumpi ja ei nörtteilis koko yötä vaan nukkus. Jatketaan huomenna !!!

Tälläistä tuli tänään kuunneltua juoksun aikana, aika useesti soi kyllä autossa ja sisällä stereoissa :)

Pariisin Kevät-Pikku huopalahti

 

"Pikku Huopalahden talot
ovat niinkuin keksipaketteja
Ihmiset vaeltavat ohitseni
ja kaikki ne on jostain teeveesarjasta kuulokkeet päässään
Kun olit pieni niin sun mummos sanoi; linja-autojen ja rakkauden perässä voi juosta tai odottaa seuraavaa
Liikennevaloissa ihmisten ajatukset vaeltavat paikkaan mieluisaan

Mut mitä sun pitäisi tehdä?
Pitäis olla jotenkin niin smooth
Ottaa sivellin ja maalata sitä taivaan rantaa
juosta alasti pellossa juhannusyönä ja huutaa!

Miten pääsisit käsiksi ajatukseen, joka sua väijyy mielenperukoilla, eikä päästä otteestaan ennen kuin huomaat ettei lastenlippu enää kelpaa
Menisit kotiin ja kampaisit tukkas
Linja-autojen ja rakkauden perässä voi juosta tai odottaa seuraavaa
Liikennevaloissa ihmisten ajatukset vaeltavat paikkaan mieluisaan

Mut mitä sun pitäisi tehdä?
Pitäis olla jotenkin niin smooth
Ottaa sivellin ja maalata sitä taivaan rantaa
juosta alasti pellossa juhannusyönä ja huutaa!
Valita jonot aina kauneimman kassaneidin perusteella
tarjota kavereille sikarit kotihipoissa parvekeella"